آریا جوان

آخرين مطالب

مطهری: بهبود روابط ایران و عربستان در مذاکرات هسته‌ای و جنگ غزه تأثیر مثبت خواهد داشت نگاه سیاسی

مطهری: بهبود روابط ایران و عربستان در مذاکرات هسته‌ای و جنگ غزه تأثیر مثبت خواهد داشت
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایرنا / نایب‌ رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی با مهم ارزیابی کردن رابطه ایران و عربستان،گفت: بهبود این مناسبات می‌تواند در مذاکرات ایران و آمریکا و جنگ غزه تأثیر مثبت داشته باشد.
در پی سفر خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان سعودی به کشورمان و دیدار وی با مقام‌های بلندپایه نظام با هدف تقویت روابط دوجانبه در گفت‌وگوی کوتاهی با علی مطهری نایب‌رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی اهمیت تقویت مناسبات با عربستان را بررسی کردیم.
وی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، با مهم ارزیابی کردن روابط ایران و عربستان گفت: ارتباط با عربستان اتفاق بسیار مهمی است که به‌ویژه در شرایط فعلی حتی می‌تواند در مذاکرات هسته‌ای ما با آمریکا هم مفید واقع شود.
مطهری با بیان این‌که بهبود روابط ایران و عربستان می‌توانست سال‌ها قبل انجام شود و تا حدودی در این مسأله کوتاهی شده است، ابراز امیدواری کرد روندی که از چند سال پیش آغاز شده تقویت شود.
نایب‌رئیس اسبق مجلس در تشریح جایگاه عربستان در منطقه غرب آسیا اظهارداشت: این کشور در منطقه دو جنبه قابل توجه دارد؛ نخست قدرت اقتصادی و جایگاه سیاسی عربستان است که از این لحاظ کشور تأثیرگذاری در منطقه به حساب می‌آید. دوم جایگاه مذهبی این کشور است که بسیاری از کشورهای اسلامی منطقه در مواضع خودشان تابع عربستان هستند، از این‌رو تقویت روابط ما با عربستان می تواند بهبود مناسبات ما با سایر کشورهای منطقه را نیز در پی داشته باشد.
نماینده اسبق تهران درخصوص تأثیر تقویت روابط ایران و عربستان بر مسأله غزه و فشار به رژیم صهیونیستی در مهار جنایات این رژیم کودک کش و جنایتکار، نیز تصریح کرد: بهبود رابطه ایران و عربستان می‌تواند از عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل جلوگیری کند و موضع این کشور را مبنی بر اینکه تا زمانی که کشور مستقل فلسطین تشکیل نشود روابطش را با اسرائیل عادی نمی‌کند تقویت کرده و مانع از آن شود که عربستان در این موضوع نرمش به خرج دهد!
«خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی روز پنجشنبه 28 فروردین در سفر به کشورمان پیام پادشاه این کشور را تقدیم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی کرد.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار تاکید کردند: اعتقاد ما این است که ارتباط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان برای هر دو کشور مفید خواهد بود و دو کشور می‌توانند تکمیل‌کننده یکدیگر باشند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر اینکه گسترش روابط دو کشور دشمنانی دارد، خاطرنشان کردند: باید بر این انگیزه‌های خصمانه فائق آمد و ما در این خصوص آماده هستیم.
بازار
وزیر دفاع عربستان نیز با اظهار خرسندی فراوان از این دیدار گفت: من با دستور کارِ گسترش روابط با ایران و همکاری در تمام زمینه‌ها به تهران آمده‌ام و امیدواریم گفت وگوهای سازنده انجام شده، روابط قوی‌تر از گذشته میان عربستان و جمهوری اسلامی ایران را فراهم کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1486454/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی Gemini 2.5 Flash؛ هوشمندترین مدل زبانی گوگل

کارمند سابق OpenAI به‌شدت از سم آلتمن انتقاد کرد

سرقت چمدان های مسافرین اتوبوس در حال حرکت!

سوراخ دوم کفش های ورزشی برای چیست؟

کمین و شکار ایمپالا توسط پلنگ

تصاویری زیبا از بارش برف در منطقه آلپ سوئیس

قطعه حب الحسین به عراقی

عفت نجار درگذشت

تکنیک آسان ژاپنی برای افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن

حوزه هنری مانع اجرای وحید تاج شد

خداحافظی فیروز با خاله جان

«بهروز» و «ارشاد» چطور وارد پایتخت شدند؟

چَت باز درسته یا چتر باز؟

جزئیات سکانس هالییودی خرس «پایتخت» از زبان سیروس مقدم

دی‌یونگ دوباره مقصر اصلی معرفی شد

وزیر عربستان: هیچوقت محمد صلاح را نخواستیم

دی‌بروینه: شوکه شدم، این خداحافظی اجباری است

گل اول آرسنال به ایپسویچ توسط تروسارد

آخرین فرصت برای نجات کاماوینگا در رئال

فینال جام ملت‌های آسیا با حضور یک ایرانی

گل اول فولام به چلسی توسط ایووبی

گل دوم آرسنال به ایپسویچ توسط مارتینلی

تقدیر از دو داور بازنشسته در اجلاس وی ای ار

حرف‌های مهم نامزد مدیر عاملی پرسپولیس!

شایسته‌سالاری و استفاده از زنان رویکرد دولت چهاردهم است

کارشناس بازی‌های رایانه‌ای: کودکی داریم که به خاطر بازی ترک تحصیل کرده است

جوکار رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شد

گروسی: مذاکرات رم، «یک روز مثبت برای صلح» بود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با آخرین خبر: نتیجه شبیه برجام برای ایران مناسب نیست

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با آخرین خبر: امکان چالش در مذاکرات فنی وجود دارد

دلجویی مدیرکل مازندران از خانواده شهیدان رخشانی در فریدونکنار

حکمت/ وقتی شرم در دل باشد

چرا بعضی از مؤمنین در گرفتاریند و بعضی از کافران در راحتی و آسایش؟

خلاقیت عجیب که منجر به خلق نقاشی زیبایی شد!

سفر در تاریخ؛ «ظاهر فوزیه در 38 سالگی و در کنار دختر اول اش»؛ سال 1338

شیوه رنگ کردن هندوانه برای فروش/ ویدئو

سکانسی از «پایتخت 6» که حتی طرفداران دوآتشه را غافلگیر کرد!

«آرش ظلی‌پور» در صحنه تئاتر دچار حادثه شد

شهاب حسینی از نامزدی خانه تئاتر انصراف داد!

بوندسلیگا که هیچ؛ قهرمان جهان می شویم!

یارگیر مهدی ترابی با آمادگی صددرصدی در آره‌نا

جانشین امباپه در رئال مشخص شد

میلان آماده جذب مهاجم ملی‌پوش آلمانی

ژاپن اولین حریف دختران هندبالیست در قهرمانی آسیا

اولین خرید رئال برای جام باشگاه‌های جهان

مذاکره استقلال با چهار سرمربی نامدار

کودکان مسئولیت پذیر را به پول عادت ندهید

در عرض سی ثانیه روسریتو مدل دار ببند

تعجب زیدآبادی از سطح پیشرفت مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

عباس عبدی: همسویی ایجاد شده در کشور درباره مذاکرات تندرو‌ها را مجبور داستان‌سرایی کرده است