آریا جوان

آخرين مطالب

مأموریت پزشکیان به روایت مرعشی: ایران را از خطراتی که تهدیدش می‌کند به حاشیه امن برساند نگاه سیاسی

مأموریت پزشکیان به روایت مرعشی: ایران را از خطراتی که تهدیدش می‌کند به حاشیه امن برساند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - خبرآنلاین / دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: امروز آقای پزشکیان باید با به کار بردن عناصر کاملا ملی و مطلعی که بتوانند به اعتمادسازی کمک کنند و با رابطه خوبی که با رهبری دارد، ایران را از خطراتی که تهدیدش می‌کند به حاشیه امن برساند.
حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، در پنل «توسعه و وفاق ملی» در همایش «گفتگوی ملی دربارهٔ وفاق ملی» گفت: حتی اگر وفاق هم در کشور ایجاد شود باید این را درنظر گرفت که وفاق لزوما به توسعه منتهی نمی‌شود. چون ممکن است بین مردم و بین مسئولان وفاق باشد، اما بر سر سیاست‌های غلط و سیاست‌های غیرتوسعه‌ای. مثلا دخالت دولت در نرخ‌گذاری برای کنترل تورم، ممکن است در ظاهر مورد توجه مردم قرار بگیرد، اما بنیان‌های اقتصاد را با لطمه زدن به تولید از بین می‌برد؛ و تولید هم تمام پشتوانه رفاه کشور است. بنابراین شکل گفتن وفاق ملی کافی نیست. وفاق ملی باید حول سیاست‌های توسعه‌آفرین و درست برای کشور شکل بگیرد. شاید باید بگوییم بالاتر از سیاست‌ها دکترین کلان ادارهٔ کشور باید یک دکترین صحیح باشد تا منتهی به توسعه شود.
وی افزود: تصور من این است که برای توسعه رقابت از وفاق بهتر است؛ چه رقابت بین نهادهای خصوصی و چه رقابت بین نحله‌های فکری و سیاسی. رقابت شاید بیشتر بتواند سیاست‌های غلط را به چالش بکشد و سیاست‌های بهتری را جای‌گزین کند و کشور را در معرض توسعه‌ای واقعی قرار دهد. من می‌گویم رقابت نیاز توسعه است و وفاق ملی محصول توسعه.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: بگذارید کمی از فضای تئوریک خارج بشویم و وارد فضای واقعی ایران بشویم. آقای پزشکیان برای این مرحله از تاریخ ایران و تاریخ جمهوری اسلامی یک نعمت بزرگ است. من آن بخشی از اختیارات رییس‌جمهور که ایشان به اسم وفاق به رقیبان خود دادند را مهم نمی‌دانم؛ مهم این است که آقای دکتر پزکشیان با شعار وفاق و با تنظیم رابطه خوب با رهبری فعلا این امکان را در اختیار دارند که بتوانند برای ایران گام‌های مهمی را بردارند.
او ادامه داد: فارغ از اینکه وفاق چیست و تئوری آن کدام است، آقای دکتر پزشکیان الان باید یکی دو کار مهم را با این شعار وفاق جلو ببرد. پیش‌تر هم به دکتر پزشکیان گفتم که ایشان باید متوجه جایگاه مهمی که در آن قرار گرفته باشد و نقش تاریخی‌ای که می‌تواند برای انتقال ایران به یک حاشیه امن ایفا کند را به طور جدی در پیش بگیرد. 
مرعشی گفت: شرایط امروز ایران شرایط ایران سال 67 بعد از سقوط فاو است. اما امروز سه تفاوت با آن زمان دارد. اول اینکه در سال 1367 علی‌رغم همه سختی‌های دوران جنگ کلیت مردم با نظام هم‌دل بودند. دو، در سال 1367 قطع‌نامه 598 مصوب شورای امنیت سازمان ملل وجود داشت که بخش مهمی از خواسته‌های ایران را برای پایان جنگ تامین کرده بود. ایران می‌توانست با پذیرش قطع‌نامه به آتش‌بس برسد. سوم این‌که کارگردانی به اسم هاشمی رفسنجانی در صحنه بود که هم امام به او اعتماد داشتند، و هم دولت و سپاه.
این فعال سیاسی تصریح کرد: امروز آقای پزشکیان باید با به کار بردن عناصر کاملا ملی و مطلعی که بتوانند به اعتمادسازی کمک کنند و با رابطه خوبی که با رهبری دارد، ایران را از خطراتی که تهدیدش می‌کند به حاشیه امن برساند. بعد از آن، اگر اقای پزشکیان به بخواهد به توسعه فکر کند باید مساله‌ای را که همه بر سر آن اجماع دارند و درباره آن وفاق داریم – اینکه بدون حل‌وفصل مسائل بین‌المللی ایران، ایران در معرض توسعه قرار نمی‌گیرد – را به جد پیگیری کند. به نظر من اصلا خداوند آقای پزشکیان را خلق کرده است که همین دوتا مشکل کشور را حل کند. این را جدی بگیریم و ما خادم وفاق‌ رئیس جمهور خواهیم بود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1451836/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موتور جستجوی گوگل در سال 2025 شبیه به دستیار هوش مصنوعی خواهد شد

هیچ وقت از پشت به اسب نزدیک نشید!

اجرای دوست‌داشتنی عموهای روحانی در حسینیه معلی

سرود نوستالژی «خجسته باد این پیروزی»

دیدار "رهی" با نامادر‌ی‌اش در زندان سریال سرزمین مادری

حذف امیلیا پرز از اسکار 2025

رویا میرعلمی: تلاش کردم مخاطب با نقشم ارتباط بگیرد

نذری دادن فیروز

وحید کاظمی به شکایت پرسپولیس فکر هم نمی‌کند!

آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال سه نفره زیر نظر لوکا کاروالیو

سایت عربستانی: الهلال مقابل پرسپولیس بی‌رحم بود

کابوسی که امباپه تصورش را هم نمی‌کرد

انتخاب جانشین برای کین

سراج: حضور در جام‌جهانی حق ابراهیم تهامی بود

وقتی سن برای رونالدو فقط یک عدد است

کفاشیان: دلیلی برای عدم صلاحیتم در اساسنامه ندیدم

نامه رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه به مهدی تاج

جلسه مهم و آنلاین نظری جویباری با ماتزاری در امارات

بهترین روغن‌ها برای ماساژ شکم در دوران بارداری

واکنش عارف به احتمال دیدار پزشکیان و ترامپ

توصیه مقام دولت روحانی به پزشکیان و عراقچی در خصوص مذاکره با آمریکا

جوابِ ترامپ به یک سوال؛ برای شروع مذاکرات، با ایرانی‌ها درباره نوعی توافق تماس گرفته‌اید؟

توضیحات وزیر نفت در نمایشگاه وزارت دفاع به زبان انگلیسی برای دبیرکل اوپک

وزیر دفاع: سامانه‌های جدیدی تا پایان سال رونمایی می‌شود

ارائه گزارش مالی دولت توسط رئیس خزانه‌داری در جلسه هیئت وزیران

روایت کاخ سفید از بخشنامه جدید ترامپ علیه ایران

Figure AI از همکاری با OpenAI کناره‌گیری کرد

گوناگون/ منظره‌هایی که با نقطه خلق شدند!

صلوات دخترونه چجوریه؟

سید ابراهیم عامریان تهیه کننده فیلم کفایت مذاکرات:تلاش می کنیم شوخی های پایین تنه ای در کمدی نداشته باشیم

نشست خبری «کفایت مذاکرات»

محسن کیایی بازیگر فیلم کفایت مذاکرات:امیدوارم مجریان شناخته شده میکروفون را در دست بگیرند و من بروم به بازیگری ام برسم

مهران غفوریان بازیگر فیلم کفایت مذاکرات:مشکلات اقتصادی مردم را خفه می کند

مهران غفوریان بازیگر فیلم کفایت مذاکرات:در کمدی خطوط قرمز زیاد داریم

عامریان، تهیه‌کننده‌ فیلم «کفایت مذاکرات»: فیلم‌های کمدی نباشند دَر تمام سینماها تخته می‌شود

کارگردان فیلم «کفایت مذاکرات»: به سمت شوخی‌های دم دستی، لودگی و حرف‌های بد نرفتم

در دعوای فراستی با پژمان، شما کدام طرف را تایید می‌کنید؟

اشتباه داور رئال نابخشودنی بود

جدایی مربی گلر‌های مس رفسنجان

ثبت یک رکورد فاجعه بار برای پرسپولیس!

صدور حکم ریاست غلامرضا نوروزی برای ریاست فدراسیون پزشکی ورزشی

مارکوپولوی پرتغالی فوتبال جهان!

واکنش نامجومطلق به سرمربیگری استقلال

حضور 47 تکواندوکار ایران در تورنمنت آزاد فجیره

سیمئونه: چرا گل‌های پسرم را جشن نگرفتم!

بختیاری‌زاده قصد جدایی از استقلال را ندارد

لقب جالب هواداران فنرباغچه به بازیکن پرسپولیس

علامت جاری بد؛ جاری که بزودی بیچاره ات میکنه

موضع‌گیری ظریف درخصوص ادعای ارتباط با ساواک: کمی تقوا بد نیست!

واکنش معاون اول رئیس جمهور به اظهارات ترامپ: درمورد سلاح هسته‌ای فتوا داریم، خیالش راحت باشد