فعال اصولگرا: نظرات بی ادبانه و هرزه گویی با شئونات نمایندگی ارتباطی ندارد
نگاه سیاسی
بزرگنمايي:
آریا جوان - خبرآنلاین / رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه به ادبیات زشت و توهین آمیز برخی از نمایندگان مجلس واکنش نشان داد.
حسین انواری، نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه، در گفت و گویی با خبرگزاری خبرآنلاین درباره ادبیات زشت و توهین آمیز برخی از نمایندگان مجلس بیان کرد: شأن نماینده قانون گذاری است و عمده کار نمایندگان طرح مشکلات کشور و گره گشایی است. نمایندگان نظرات مثبت، منفی، درست و غلط را باید طرح کنند و این نظرات بی ادبانه و هرزه گویی با شئونات نمایندگی ارتباطی نداشته و نباید مطرح شود.
وی گفت: هر کسی نظر خود را محترمانه گفته و با هم که دعوا نداریم. افرادی که وارد این پروسه می شوند، می خواهند نظرات و افکار خودشان را با داد و بیداد به دیگران هم تحمیل کنند. این نوع ادبیات و گفته ها با سفارشات رهبری و تاکیدات ایشان مغایرت داشته و مورد قبول مردم نیست. گاها علاوه بر پرخاشگری و درگیری، دست به گریبان شده و خلاف هم می گویند، آیا این فضای تصمیم گیری و تامل برای حل مشکلات مردم است؟
![]()
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره کاهش اعتماد عمومی در پی استفاده از ادبیات توهین آمیز گفت: سطح اعتمادسازی را نسبت به جایگاه قانون گذاری کاهش می دهد. مردم این انتظار را ندارند و باید دید چه عاملی باعث به کار بردن این جملات می شود. این واژه ها، واژه های تهدید برای از میدان به در کردن رقیب و تحمیل حرف خودشان است. قطعا این موضوع قابل قبول نیست.
انواری با اشاره به برخی شعارها علیه مسئولان و سران نظام در راهپیمایی روز 22 بهمن گفت: 22 بهمن یک اتفاق زیبا، بزرگ و یادآور همه تلاش هایی است که از ابتدای انقلاب شده اما برخی ها مانند دشمنان خارجی و عواملشان در داخل کشور آن را بر نمی تابند و به گفتن شعارهایی برای منحرف کردن ذهن مردم بسنده می کنند، مانند اهانت به قرآن کریم.
وی با بیان اینکه مردم باید آگاه باشند، گفت: زمانی که به یک مسئولی توهین می شود، عده ای در مقام پاسخگویی و حمایت در می آیند و عده ای دیگر نیز پاسخ حامیان را می دهند. این اتفاق باعث می شود که یک دوگانگی در صحنه اجتماعی ایجاد شود، کار به خانواده ها کشیده شود و در نتیجه موضوع اصلی از دستور کار خارج شود و این کار توطئه است.
انواری گفت: در واقع، نفوذی ها در این کار دخالت دارند. برخی ها کج فهم هستند و آب به آسیاب دشمن می ریزند و برخی نفوذی ها نیز عامدانه این کار را طراحی کرده و از خارج حقوق می گیرند. عواملی که در داخل کشور هستند، از جناح های مختلف نیز می توانند در این لیست قرار گیرند.
-
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳:۱۲
-
۶ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1455444/