آریا جوان

آخرين مطالب

مورینیو متهم به نژادپرستی شد نگاه سیاسی

مورینیو متهم به نژادپرستی شد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /یک اظهارنظر عجیب از مورینیو در نشست خبری پس از دربی استانبول، آتش خشم گالاتاسرای و ترکیه را شعله‌ور کرد.
دربی استانبول با سوت پایان اسلاوکو وینچیچ به پایان نرسید. تساوی 0-0، فنرباغچه تحت هدایت مورینیو را با شش امتیاز اختلاف از صدر جدول و گالاتاسرای را در شرایط ایده آل برای قهرمانی، در حالی که 10 هفته باقی مانده بود، رها کرد.
فضای حاکم پر از التهاب و جنجال‌های تقریباً روزانه درباره داوری در ترکیه بود. به همین دلیل، لیگ و فدراسیون تصمیم گرفتند یک داور خارجی بیاورند: اسلاوکو وینچیچ از اسلوونی.
مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «در موقعیتی که گفتم، همه کسانی که روی نیمکت حریف بودند مثل میمون‌ها بالا و پایین می‌پریدند. اگر داور ترک بود، فوراً کارت نشان می‌داد و من مجبور می‌شدم بازیکنم را در یک دقیقه تعویض کنم. این بازی برای او (داور) خیلی خوب بود.»
این سخنان آتش عظیمی در استانبول به پا کرد. گالاتاسرای با بیانیه‌ای تند پاسخ داد: «از زمانی که ژوزه مورینیو مسئولیت مربیگری در ترکیه را بر عهده گرفته، به‌طور مداوم اظهاراتی تحقیرآمیز علیه مردم ترکیه بیان کرده است. امروز، سخنان او از صرفاً نظرات غیراخلاقی به گفتمانی آشکارا غیرانسانی تبدیل شده است.
بدین‌وسیله رسماً اعلام می‌کنیم که قصد داریم به دلیل اظهارات نژادپرستانه ژوزه مورینیو روند قضایی را آغاز کنیم و شکایت‌های رسمی را به یوفا و فیفا ارائه خواهیم داد. علاوه بر این، با دقت مواضع فنرباغچه را که ادعا می‌کند ارزش‌های اخلاقی مثال‌زدنی را نمایندگی می‌کند، در پاسخ به رفتار ناپسند مربی‌اش زیر نظر خواهیم داشت.»
اوکان بوروک، سرمربی گالاتاسرای، نیز به مورینیو حمله کرد: «مورینیو خیلی طول کشید تا گریه کند. بگذار ادامه دهد و گریه کند.» این مربی پرتغالی در سوپرلیگ ترکیه خیلی زود دشمنانی برای خود ساخت.
ویکتور اوسیمن، ستاره گالاتاسرای (که این فصل از ناپولی به‌صورت قرضی آمده)، در استوری اینستاگرام خود پستی از گالاتاسرای را به اشتراک گذاشت که به نژادپرستی منتسب به مورینیو اشاره دارد: «نه به نژادپرستی»

آریا جوان


شکایت‌های بیشتر از مورینیو
این تنها سخنان مورینیو نبود، هرچند جنجالی‌ترین آن‌ها بود. بقیه حرف‌هایش در راستای رقابت گالاتا-فنر و گرمای همیشگی یک دربی بود: «بازی خیلی مهمی بود و دلیلش عملکرد خیلی خوب داوری بود. آن‌ها برای تساوی بازی کردند و خیلی خوشحالند. ما خوشحال نیستیم.»
او افزود: «اگر گالاتاسرای بخواهد بگوید و نشان دهد که ما خیلی قوی هستیم، تیمی قهرمان هستیم، برای هر بازی یک داور خارجی می‌خواهد. چون دیدیم وقتی داور خارجی دارند چه اتفاقی می‌افتد. آن‌ها از اروپا حذف شدند. فقط یک شانس مقابل ما در زمین خودشان داشتند.»
این پنجشنبه گذشته، گالاتاسرای در یک مرحله حذفی بسیار ضعیف توسط آلکمار از لیگ اروپا حذف شد؛ در مقابل، فنرباغچه اندرلخت را حذف کرد و در مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل رنجرز بازی خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1461628/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشخصات گوشی تاشو هواوی پاکت 3 لو رفت

دوربین غواصان تجربه خورده شدن در دهان کوسه را ضبط کرد

مواجهه یک ماهیگیر با مار غول‌پیکر بوآ!

روباهی که از شدت سرما به مردم سقز پناه آورد

نگاهی به مراحل تولید فنجان های سرامیکی در یک کارگاه شرق آسیایی

نکات مهم برای کتیبه نویسی

معنی کتیبه نگاری در قدیم

نحوه انتقال کتیبه بر روی کاشی

حامد عنقا : متاسفانه ما هرکس ثروتمند بود را آدم بد معرفی کردیم

آخرین نامه، قبل از پرواز

حامد عنقا : خانواده ما از سال 1200 هجری ثروتمند بوده است

مسعود فراستی ممنوع‌التصویر شد؟

به این میگن برده داری مدرن

ورمزیار: دربی را بر اساس هیچ آماری نمی‌توان پیش‌بینی کرد

اهمیت تصمیم‌گیری درست با VAR در 10 هفته پایانی لیگ برتر

برای امباپه یک رقیب خطرناک آمد

واکنش‌های برتر هفته نوزدهم لیگ برتر

یونایتد بدون برونو در حد چمپیونشیپ است!

امباپه در آستانه بازی با سوسیداد جراحی کرد

مترجم کارتال در آستانه برکناری

سرمربی خارجی آبی‌ها فسخ کرد

رونمایی از نقش اول سریال ماتزاری و استقلال

پروژه مشترک رونالدو با شاهزاده سعودی

کاردستی گل لاله با پوست پسته

اژه ای: کودک که بودم در کنار خواهرانم قالیبافی می‌کردم

وزیر خارجه مالزی به تهران می‌آید

قالیباف: حزب‌الله بخشی از قدرت ملی لبنان و ضامن امنیت این کشور است

انتصاب دکتر رئیس کرمی و هاشمی به عنوان عضو هیئت امنای بیمارستان کیش

بهترین روش‌های نگهداری زیتون و زیتون پرورده در خانه

چیدمان خاص‌ترین سفره هفت‌سین 1404

ترکیب ترمووال و کاغذ دیواری

احتمال قطع استارلینک، ارتش اوکراین را فلج می‌کند

در ژاپن پنج متر برف بارید!

فتوشاپ دستی دیده اید؟

سالانه چند تا آدم توسط هر کدوم از این موجودات کشته میشوند!

تصویری از طلوع ماه در نخلستان‌های جزیره هنگام!

سریال «مرهم» چالش های زندگی روحانیون در ماه رمضان

چهره ها/ تینا آخوندتبار با این تصاویر دوباره ژست هنری گرفت

صحبت‌های جالب حامد عنقا تهیه کننده سریال پدر درباره حجاب

مدرسه که ناظم نداشته باشه اینجوری میشه

حامد عنقا: خوش شانسم، بخاطر داشتن زندگی عاشقانه و چهارقلوهایم

باید کفش آهنی بپوشیم و دنبال کار را بگیریم!

روز سرنوشت‌ساز برای مصدومان پرسپولیس

ابراهیمی: با برتری در دربی قهرمانی به دست نمی‌آید

حامد حدادی: دوره جدیدی در بسکتبال ایران آغاز شد

اشلوت: صلاح را با مسی و رونالدو مقایسه نکنید

گل بازیکن استقلال، نامزد برترین گل مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا شد

دو یار کمکی لوکس برای بارسا و اتلتیکو

اعتراف سرپرست کمیته داوران درباره صحنه جنجالی

پنج گل برتر محمد صلاح به منچسترسیتی در لیگ برتر انگلیس