3 نکته مهم در آشپزخانه!
دختران
بزرگنمايي:
آریا جوان - خراسان / رعایت نکات ریز در آشپزخانه میتواند وضعیت را از این رو به آن رو کند. سعی میکنیم هر چند وقت یک بار این تکنیکها را با هم مرور کنیم تا اگر در موقعیت مشابه قرار گرفتیم بتوانیم از آنها استفاده کنیم.
1 لیمو عمانی را نخور
برای استفاده از لیمو عمانی بهتر است به جای سوراخ کردن پوست لیمو با چنگال، لیمو را با چاقو از وسط ببرید و هسته های آن را خارج کنید. به همین صورت داخل خورشت استفاده کنید تا به جای طعم پوست لیمو، از طعم و عطر خود لیمو بهرهمند شوید. دقت کنید که لیمو عمانی در خورشت بیشترین مقدار چربی را به خود جذب میکند و بهتر است از خوردن لیموی داخل خورشت صرف نظر کنید.
2 جلوی کپک رب را بگیر
اگر قصد دارید محتویات تمام کنسروها و کمپوتها و نه تنها رب گوجهفرنگی را بعد از باز کردن در آن برای مدتی طولانی استفاده کنید، لازم است آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.از جمله دلایل اصلی کپک زدن رب که هم در قوطی و هم در ظروف شیشهای رخ میدهد ورود آلودگیها به داخل ماده غذایی است. استفاده از یک قاشق خشک و تمیز هنگام برداشتن رب از داخل ظرف میتواند از آلوده شدن ماده غذایی و در نتیجه کپک زدن آن پیشگیری کند.
3 آبغوره را درست استفاده کن
در قدیم پس از این که آبغوره را داخل شیشه میریختند، آن را جلوی نور مستقیم آفتاب قرار میدادند تا به اصطلاح خوشرنگ شود. اما امروزه این کار از نظر علمی رد شده است، زیرا قرار دادن آبغوره در آفتاب باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن میشود. بهتر است شیشه آبغوره خانگی را درجای خشک و خنک نگهداری کنید. آبغوره را پس از باز کردن در آن تا حدود یک سال میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
-
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶:۲۳
-
۷ بازديد
-

-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1464537/