آریا جوان

آخرين مطالب

جمینای رسما جایگزین دستیار گوگل اسیستنت در گوشی‌های اندرویدی می‌شود فناوری

جمینای رسما جایگزین دستیار گوگل اسیستنت در گوشی‌های اندرویدی می‌شود
  بزرگنمايي:

آریا جوان - زومیت / گوگل اعلام کرد که هوش مصنوعی جمنای از این پس به‌طور رسمی در گوشی‌های اندرویدی جایگزین دستیار گوگل اسیستنت می‌شود.
کمتر از یک سال پس‌از راه‌اندازی و به‌روزرسانی‌های متعدد برای هم‌ترازسازی قابلیت‌ها، جمنای قرار است در اواخر سال 2025 جایگزین دستیار گوگل اسیستنت (Google Assistant) در گوشی‌های اندرویدی شود. این تصمیم پس‌از به‌روزرسانی‌های اخیر مدل‌ها و ارائه‌ی قابلیت جست‌وجوی عمیق (Deep Research) به همه‌ی کاربران اتخاذ شده است.
گوگل امروز اعلام کرد که «دستیار کلاسیک گوگل دیگر در اکثر دستگاه‌های موبایل در‌دسترس نخواهد بود.» این تغییر «در اواخر سال 2025» اتفاق خواهد افتاد و کاربران پیش‌از آن، تاریخ دقیق‌تری را دریافت خواهند کرد. در ماه‌های آینده، کاربرانی که هنوز از دستیار گوگل اسیستنت استفاده می‌کنند، یک پیام ارتقاء جدید مشاهده خواهند کرد.
یک استثنا برای گوشی‌هایی که اندروید 9 یا نسخه‌های قدیمی‌تر را اجرا می‌کنند و حداقل 2 گیگابایت رم ندارند، در نظر گرفته شده است. تجربه‌ی دستیار فعلی گوگل برای این کاربران بدون تغییر باقی خواهد ماند.

آریا جوان

9to5Google
بازار


جایگزینی دستیار گوگل با جمنای پس‌از آن صورت می‌گیرد که گوشی‌های اندرویدی جدید از جمله گوشی پیکسل و گوشی سامسونگ و گوشی وان پلاس و موتورولا که در سال گذشته معرفی شده‌اند، جمنای را به‌عنوان دستیار پیش‌فرض خود انتخاب کردند. گوگل همچنین اعلام کرده است که «میلیون‌ها نفر از کاربران قبلاً این تغییر را انجام داده‌اند.»
زمانی که جمنای در فوریه (بهمن و اسفند) 2024 راه‌اندازی شد، بسیاری از قابلیت‌های یک دستیار گوشی موبایل را نداشت و گوگل گزینه‌ی بازگشت به گوگل اسیستنت را در اختیار کاربران قرار داد. اما اپلیکیشن جمنای برای پر کردن این شکاف، قابلیت‌هایی مانند دسترسی به جمنای در صفحه‌ی قفل و امکان کنترل قابلیت‌های تلفن با استفاده از ابزارهای کاربردی (Utilities) را اضافه کرده است.


آریا جوان

آریا جوان


پیش‌از پایان کار دستیار گوگل اسیستنت، گوگل «بهبود کیفیت تجربه‌ی روزمره‌ی جمنای را به‌ویژه برای کسانی که به دستیار گوگل وابسته بوده‌اند در اولویت قرار داده است.»
گوگل در مسیر کنار گذاشتن دستیار گوگل اسیستنت، به این موضوع اشاره کرد که چگونه در سال 2016، «فناوری پردازش زبان طبیعی و تشخیص صدا، راهی طبیعی‌تر برای دریافت کمک از گوگل را فراهم کرد.» حالا نزدیک به یک دهه بعد، در میانه‌ی یک تغییر پلتفرم دیگر قرار داریم؛ این‌بار هوش مصنوعی مولد (Generative AI) در‌حال دگرگون کردن نحوه‌ی تعامل ما با فناوری است.
گوگل امروز اهداف خود را با جمنای مشخص و اعلام کرد که قابلیت‌های ویدیویی و اشتراک‌گذاری صفحه‌نمایش مبتنی‌بر آسترا (Astra) در این ماه ارائه خواهند شد:
«ما معتقدیم که یک دستیار باید به‌صورت شخصی‌سازی‌شده برای شما آماده باشد و از دنیای اطراف شما آگاه باشد. باید بتواند با اپلیکیشن‌ها و خدماتی که از قبل استفاده می‌کنید، تعامل داشته باشد. و باید شما را بهره‌ورتر، خلاق‌تر و کمی کنجکاوتر کند.»
گوگل امروز تأیید کرد که جمنای به ساعت‌ها، خودروها، تبلت‌ها و هدفون‌ها خواهد آمد. پیش‌از این شاهد بودیم که جمنای جایگزین دستیار گوگل در پیکسل‌ بادز شده است. نشانه‌هایی از حضور آن در Wear OS نیز دیده می‌شود.
گوگل همچنین افزود که «در‌حال ارائه‌ی یک تجربه‌ی جدید مبتنی‌بر جمنای به اسپیکرها، نمایشگرها و تلویزیون‌ها است» و جزئیات بیشتری در ماه‌های آینده ارائه خواهد شد. این تجربه در‌حال‌حاضر روی Nest Mini و Nest Audio درحال آزمایش است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت شیائومی پد 7 مکس فاش شد؛ دو تبلت جدید پریمیوم در راه هستند

گله‌ قوچ و میش اوریال در پارک ملی گلستان

پل گوانگجی؛ یک پل تاریخی در کنار رودخانه هان

وقتی به خواهرت باج میدی تا لو نری

حواسمان به عزیزان زندگی‌مان باشد

قلب اتلتیکو زخم شده و به این زودی‌ها خوب نمی‌شود!‏

علیپور: هدف ما سریعترین صعود تاریخ است

آیا تا به حال به این فکر کرده‌ای که کودکی  چقدر زود می‌گذره؟

برای بک گراند اینجوری عکس عاشقانه بگیرین

انتقاد تاجگردون از وقفه در ابلاغ قانون بودجه توسط 2 نهاد

اعلام برنامه زمانبندی جشنواره های نوروزی و گرامیداشت شب های قدرکیش

نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی رونمایی شد

آیفون 17 پرو مکس شاید با نام آیفون 17 اولترا به بازار بیاید

یه کافه مثلا ساده در ویتنام

یکی از جالب ترین و عجیب ترین جاده های دنیا

«بابابام» در قاب شبکه پویا

پروژه تازه یاسر طالبی در جشنواره «هات داکس»

جلسه خصوصی بوژوویچ با بزرگان استقلال

یوفا نمی‌تواند قوانین فوتبال را تغییر دهد

تکرار هفته شگفت‌انگیز برای بارسلونا

اسکوچیچ: طوری می‌گویید انگار تراکتور 7 بار قهرمان شده!

با این ترکیب همیشه سینک و شیرآلات خونه تون از تمیزی برق میزنه و رسوب هم نمیگیره

نبویان: اگر قانون حجاب باعث تضعیف نظام و ایجاد تنش شود، باطل است

پشت پرده پیام ترامپ به تهران؛ ادامه فشار یا تغییر رویکرد؟

واکنش مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه به حملات اخیر علیه اژه‌ای: رئیس قوه دست روی مورد مهمی گذاشته

قیمت گلکسی تب S10 FE سامسونگ لو رفت؛ گران‌تر از نسل قبل

مهارت عقاب طلائی در شکار بز‌های کوهی روی کوه!

نقش رستم یا بهتره بگم صخره فرمانروایان!

این دیالوگ خیلی حق بود

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید

برنامه 4 بازی جام حذفی اعلام شد

فوت و فن مد؛ رنگ‌ها و الگوهایی که شما را پیرتر نشان می‌دهند!

مغز کودک را گروگان نگیرید/ خطرات پنهان تبلت برای کودکان زیر دو سال

مظفر: پیوستن به پالرمو وCFT به رای سه‌ پنجم اعضای مجمع نیاز دارد

اجرای برترین بیت باکسرهای کشور برای اولین بار درجزیره کیش

کالبدشکافی مک‌بوک ایر M4 تعمیرپذیری مشابه مدل‌های قبلی را نشان می‌دهد

نصب کتیبه های عید ولادت امام حسن مجتبی(ع) در حرم مطهر امام رضا(ع)

یه مهمونی خاطره انگیز در حرم امام رضا(ع)!

چهره ها/ شکل و شمایل جدید خانم بازیگر سریال بزنگاه

نیما کرمی: با نجم‌الدین شریعتی روابط خانوادگی داریم

رؤیا میرعلمی از بازی در تئاتر تا بدشانسی در سینما

قربانی: نباید امارات و ازبکستان را دست‌کم بگیریم

آموزش ساخت جعبه کادویی

رئیس مجلس 4 قانون را ابلاغ کرد

عراقچی: ایران آماده گفتگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

گوگل می‌خواهد اجرای بازی‌های اندروید روی PC را ممکن کند

گوگل و OpenAI به‌دنبال معافیت دولتی برای آموزش هوش مصنوعی با محتوای کپی‌رایت هستند

بازی سوم مجموعه‌ Space Marine با نبردهایی عظیم‌تر در راه است

نماهنگ «سید رویایی من» با نوای پوبانفر