آریا جوان

آخرين مطالب

جنگ بزرگ؛ رقابت والورده با دشمن جنجالی! گفتگو

جنگ بزرگ؛ رقابت والورده با دشمن جنجالی!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /رویارویی فدریکو والورده و الکس بائنا در بازی امشب ویارئال - رئال مادرید توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
آوریل آینده دو سال از زمانی می‌گذرد که الکس بائنا و فده والورده یکی از جنجالی‌ترین درگیری‌های فوتبال اسپانیا را رقم زدند. این بازیکن ویارئال ادعا کرد که توسط هافبک اروگوئه‌ای مورد حمله قرار گرفته است. با این حال، پرونده بسته شد، چون هیچ مدرکی درباره آنچه در پارکینگ ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رخ داده بود، پیدا نشد. از آن زمان تا به حال، هر بار که بائنا و والورده با یکدیگر روبرو شده‌اند در کانون توجه قرار گرفته‌اند، اتفاقی که چندین بار رخ داده است.
امشب آنها بار دیگر مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت، اما رویارویی در ورزشگاه خانگی ویارئال بسیارخاص خواهد بود چون این دو بازیکن این بار به دلیل حضور در پست‌هایی که اخیرا در زمین بازی داشته‌اند، به یکدیگر نزدیک‌تر خواهند بود.
بائنا در بین مهره‌های ثابت برنامه‌های مارسلینو است. این بازیکن اهل آلمریا جناح چپ را به عنوان منطقه تخصصی‌اش تثبیت کرده است. به طور مشخص، ممکن است در چندین موقعیت با والورده روبرو شود. اگر آنچلوتی برنامه بازی‌های اخیرش را تکرار کند، احتمال دارد که این هافبک اروگوئه‌ای در پست دفاع راست بازی کند.
در این صورت، نبرد بائنا - والورده بارها و بارها تکرار خواهد شد چون خط میانی ویارئال در این سمت بازی مستقیم و مداومی دارد. اگر بائنا به خط هافبک بازگردد، برخوردهای آنها کمتر خواهد شد، هرچند که والورده معمولاً مساحت زیادی از زمین را پوشش می‌دهد.
والورده در آوریل 2023 در مصاحبه‌ای با The Players" Tribune گفت: «برخی خطوط وجود دارند که نباید از آنها عبور کرد. نه به عنوان یک فوتبالیست، بلکه به عنوان یک انسان. وقتی درباره خانواده من صحبت شد، دیگر بحث فوتبال نبود. آن روز از خط قرمز رد شد. آیا باید واکنش نشان می‌دادم؟ شاید نه.
بازار
شاید باید به خانه می‌رفتم، همبرگری با پسرم می‌خوردم، چند ناگت می‌خوردم و کارتون تماشا می‌کردم. اما من انسان هستم و گاهی باید از خود و خانواده‌ات دفاع کنی. دیدن این‌ که رسانه‌ها من را به عنوان فردی خشن نشان دادند، آزارم داد؛ در آن زمان دروغ‌های زیادی گفته شد که بعداً ثابت شد حقیقت ندارند. اما صادقانه می‌گویم که از هیچ چیز پشیمان نیستم، چون باعث شد به عنوان یک انسان بیشتر رشد کنم.»
بائنا هم در گفت‌وگو با کادناسر اظهار داشت: «دیگر با والورده صحبت نکرده‌ام. چند ماه بسیار سخت را پشت‌سر گذاشتم؛ این اتفاق روی زندگی‌ام، فوتبالم و خانواده‌ام تأثیر گذاشت...»
هر دو بازیکن حالا آن ماجرا را پشت سر گذاشته‌اند و امروز تمرکز روی مسائل ورزشی خواهد بود چون احتمال دارد بیشتر از همیشه با یکدیگر روبرو شوند و مسابقه جذابی در پیش است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470305/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گول خوردن عجیب یک خرگوش با هویج و فراموش کردن فرزندانش!

راز وحشتناک پایگاه بایکُونور قزاقستان

اعلام کنداکتور نوروز 1404 شبکه تماشا

قدرت تاثیر گذاری سکانس 100 از 100

نگرانی فرح به خاطر نامزدش «کریم پاشا»

استقبال پرشور از استقلالی‌ها در اصفهان

بلیت بهترین بازیکن تارتار سوخت!

چلسی قهرمان جام اتحادیه زنان؛ طلسم 3 ساله شکست

گل اول من‌سیتی به برایتون توسط ارلینگ هالند از روی نقطه پنالتی

گل اول برایتون به من‌سیتی با ضربه ایستگاهی تماشایی

برای عید روسری تو این مدلی ببند

عراقچی: به دنبال تقویت بیشتر شراکت با هند هستیم

فارس: آخرین جلسهٔ شورای‌ عالی فضای مجازی هم دربارهٔ رفع فیلتر نبود

پزشکیان: نخبه‌ای که به مملکتش فکر نکند به چه درد می‌خورد؟

قیمت شیائومی پد 7 مکس فاش شد؛ دو تبلت جدید پریمیوم در راه هستند

گله‌ قوچ و میش اوریال در پارک ملی گلستان

پل گوانگجی؛ یک پل تاریخی در کنار رودخانه هان

وقتی به خواهرت باج میدی تا لو نری

حواسمان به عزیزان زندگی‌مان باشد

قلب اتلتیکو زخم شده و به این زودی‌ها خوب نمی‌شود!‏

علیپور: هدف ما سریعترین صعود تاریخ است

آیا تا به حال به این فکر کرده‌ای که کودکی  چقدر زود می‌گذره؟

برای بک گراند اینجوری عکس عاشقانه بگیرین

انتقاد تاجگردون از وقفه در ابلاغ قانون بودجه توسط 2 نهاد

اعلام برنامه زمانبندی جشنواره های نوروزی و گرامیداشت شب های قدرکیش

نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی رونمایی شد

آیفون 17 پرو مکس شاید با نام آیفون 17 اولترا به بازار بیاید

یه کافه مثلا ساده در ویتنام

یکی از جالب ترین و عجیب ترین جاده های دنیا

«بابابام» در قاب شبکه پویا

پروژه تازه یاسر طالبی در جشنواره «هات داکس»

جلسه خصوصی بوژوویچ با بزرگان استقلال

یوفا نمی‌تواند قوانین فوتبال را تغییر دهد

تکرار هفته شگفت‌انگیز برای بارسلونا

اسکوچیچ: طوری می‌گویید انگار تراکتور 7 بار قهرمان شده!

با این ترکیب همیشه سینک و شیرآلات خونه تون از تمیزی برق میزنه و رسوب هم نمیگیره

نبویان: اگر قانون حجاب باعث تضعیف نظام و ایجاد تنش شود، باطل است

پشت پرده پیام ترامپ به تهران؛ ادامه فشار یا تغییر رویکرد؟

واکنش مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه به حملات اخیر علیه اژه‌ای: رئیس قوه دست روی مورد مهمی گذاشته

قیمت گلکسی تب S10 FE سامسونگ لو رفت؛ گران‌تر از نسل قبل

مهارت عقاب طلائی در شکار بز‌های کوهی روی کوه!

نقش رستم یا بهتره بگم صخره فرمانروایان!

این دیالوگ خیلی حق بود

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید

برنامه 4 بازی جام حذفی اعلام شد

فوت و فن مد؛ رنگ‌ها و الگوهایی که شما را پیرتر نشان می‌دهند!

مغز کودک را گروگان نگیرید/ خطرات پنهان تبلت برای کودکان زیر دو سال

مظفر: پیوستن به پالرمو وCFT به رای سه‌ پنجم اعضای مجمع نیاز دارد

اجرای برترین بیت باکسرهای کشور برای اولین بار درجزیره کیش

کالبدشکافی مک‌بوک ایر M4 تعمیرپذیری مشابه مدل‌های قبلی را نشان می‌دهد