آریا جوان

آخرين مطالب

بدرقه پیکر مسعودشاهی از مقابل تالار وحدت نگاه سیاسی

بدرقه پیکر مسعودشاهی از مقابل تالار وحدت
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / پیکر مهدی مسعودشاهی با حضور پرشمار مدیران فرهنگی و هنری به سمت خانه ابدی بدرقه شد. به گزارش خبرنگار ایسنا، صبح یکشنبه 26 اسفندماه مراسم تشییع مهدی مسعودشاهی از مدیران قدیمی سینمایی که پایه‌گذار برخی موسسات و نیز جشنواره فجر بود مقابل تالار وحدت و با حضور جمعی از مدیران و مسئولان فرهنگی و سینمایی همچون سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، احمد مسجد جامعی، محمد مهدی عسگرپور، منوچهر شاهسواری برگزار شد تا پس از پایان مراسم، خاکسپاری در شهری ری، امامزاده هادی در خیابان ابن بابویه انجام شود. 

آریا جوان


این مراسم با اجرای کامران ملکی همراه بود.‌ او حدود یک هفته قبل پدر خود ( غلام‌رضا ملکی، اولین دبیر شورای نویسندگان رادیو ایران) را از دست داده و با اشاره به رابطه دوستی پدرش با مرحوم مسعود شاهی؛ با اندوه از سرنوشت مشترک پدرش و مهدی مسعود شاهی گفت که هر دو بر اثر سکته مغزی و عفونت ریه از دنیا رفتند. 

آریا جوان


در ادامه اردشیر صالح‌پور با حضور در جایگاه به سوابق طولانی و متعدد این مدیر فرهنگی از سال‌های ابتدایی پس از انقلاب اشاره کرد و گفت: آن دوران به یک ریل گذاری احتیاج داشت چون سینما در دورانی بود که شرایط هنری در برزخ قرار داشت.
او با اشاره به آخرین دیدارش با مسعودشاهی و ضبط خاطراتی که او از دوران کاری خود گفته بود، افزود: حس نمی‌کردم قرار است به زودی برود، بخصوص آنکه بینایی چشمانش را بعد از یک دوران، تازه به دست آورده بود. 
صالح‌پور ادامه داد: در مرکز هنرهای نمایشی بعد از رفتن علی منتظری که تئاتری‌ها را کنار هم جمع کرده بود نگران بودیم که چه کسی می‌آید و وقتی‌ آقای مسعود شاهی آمد، امید پیدا کردیم که روند خوب آن دوران حفظ شود. او یک مدیر مذهبی و با اخلاق بود که ما این خوش اخلاقی را بعدها در دوران مدیران بعدی کمتر شاهد بودیم.
وی بزرگ منشی و خشوعی داشت تا کار دست خود هنرمندان باشد و از این جهت زبانزد بود و یادش گرامی باد. 

آریا جوان


سپس محمدرضا جعفری جلوه با اشاره به اینکه در روز ولادت کریمه اهل بیت، مهدی مسعودشاهی بدرقه می‌شود در سخنانی به تلاش‌های او برای راه‌اندازی مراکز مختلف سینمایی مثل مرکز صبا، بنیاد فارابی و جشنواره‌های سینمایی اشاره کرد.

آریا جوان


در بخشی دیگر علی پویان در سخنانی گفت: داستان مهدی مسعودشاهی، ریاست و پست نبود.‌ او همیشه پنهان بود و دیگران را جلو می‌انداخت چون نیازی به این حرف‌ها نداشت و امروز کسانی که به اینجا آمدند همه با دل خود آمدند، به همین دلیل این مراسم اصلاً تشریفاتی و دولتی و رسمی نیست. 
در ادامه مهدی اکبری از بنیاد رودکی به نمایندگی از همکارانش دل‌نوشته‌ای را به یاد محروم مسعود شاهی قرائت کرد. 

آریا جوان


در بخش بعدی منوچهر شاهسواری با بیان اینکه «همه دوستان آنقدر به نیکی از مهدی مسعود شاهی یاد کردند که شاید هرچه بگویم تکرار باشد»، گفت: گاهی در پایان سال، مرگ به نظر یک امر تلخ و سخت می‌آید، در حالی که با طلیعه بهار همه ما یاد عزیزانی هستیم که در دسترس ما نیستند. به نظرم این تاریخ برای مهدی مسعودشاهی سرنوشتی مقدر و نیکو بود که همیشه در آستانه نوروز یاد او بیفتیم.
وی ادامه داد: خیلی اوقات در این مواقع از مظلومیت هنر و هنرمندان در این سرزمین صحبت می‌کنیم که به درستی هم گفته می‌شود. فضای سیاست زده و اقتصادزده گاهی هنرمندان را از آنچه که باید بگویند و از آنچه که برای آینده سرزمین باید باقی بگذارند، پرهیز می‌دارد. این پرهیز از بیرون اتفاق می‌افتد و من می‌خواهم بگویم که در این خانواده مدیران هم در مظلومیت زیسته‌اند و اساساً مظلومیت در این سرزمین ویژگی دیگری دارد. امیدوارم مدیران فرهنگی و ستون پایه‌های ما بخصوص در سال‌های اخیر مورد توجه قرار بگیرند.
او با اشاره به حضور عباس صالحی وزیر ارشاد و اینکه با صبوری در این جلسه حاضر شده است، افزود: از حضور کسانی که باتجربه و بالنده هستند و می‌دانند حوزه فرهنگ، حوزه بالندگی است پرهیز نکنیم. 
جعفری، داماد خانواده مسعودشاهی در پایان با بغض و ناراحتی از دغدغه این مدیر فقید برای کارهای فرهنگی یاد کرد و گفت: به او قول داده بودیم که در روز تولد امام حسن او را به خانه ببریم اما مجبور شدیم به شکل دیگر او را ببریم.
پایان بخش این مراسم مداحی و خواندن نماز میت بود و بعد حاضران پیکر این مدیر فرهنگی را تشییع کردند تا به سمت شهر ری بروند.
همچنین اعلام شد که فردا دوشنبه 27 اسفند از ساعت 16 تا 18 در مسجد بقیه الله در چهارراه پاسداران مجلس یادبودی برگزار می‌شود. 
حسین مسافر آستانه، لادن طاهری، مسعود نجفی، مجید زین‌العابدین، حمید نیلی، علیرضا تابش، احمدمومنی شریف، ایرج راد، اصغر همت، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی از جمله حاضران در مراسم بودند.
مهدی مسعودشاهی، از مدیران باسابقه سینما جمعه 24 اسفندماه درگذشت.
این مدیر از یک ماه قبل در بیمارستان به دلیل ضایعه مغزی بستری بوده و به دلیل عفونت شدید ریه از دنیا رفت.
مهدی مسعودشاهی از پایه‌گذاران بنیاد رودکی، بنیاد سینمایی فارابی، موسسه فرهنگی و هنری صبا وابسته به صدا و سیما، مرکز گسترش سینمای مستند ، تجربی و پویانمایی و برگزارکننده اولین جشنواره بین‌المللی فیلم میلاد (1360) شناخته می‌شود.
او دبیر دو دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ، دبیر یک دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان، مدیر مرکز هنرهای نمایشی وزارت ارشاد، مدیرکل نظارت و نمایش سینمایی و همچنین داور چند دوره جشنواره فیلم فجر نیز بوده است.

آریا جوان


آریا جوان


آریا جوان


آریا جوان


لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470895/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بایدو با معرفی دو مدل جدید رقابت در صنعت هوش مصنوعی را داغ‌تر کرد

ربات انسان‌نما با هوش مصنوعی گوگل، حرکات ظریف انسان را تقلید می‌کند

هم‌خوانی سوره مبارکه ضحی توسط حامد شاکرنژاد و قاری کرد

اشک قاری کرد با تلاوت حامد شاکرنژاد

کرامت و شخصیت بی نظیر امام حسن مجتبی (ع)

هندی خواندن سیدجلال معصومی در محفل

افطارِ شب میلاد کریم اهل بیت در بهشت روی زمین

خوش‌پوش‌ترین و بدتیپ‌ترین هنرمندان سال 1403

دو دقیقه قبل از رسیدن مهمونها

تعریف جالب عبدالله روا از خانواده‌اش

سریال «قول مردونه» با بازی محمدرضا هدایتی

خاطره جالب «عبدالله روا» از اشتباه خواندش فامیلی‌اش!

چهره ها/ الهه حصاری در نیم رخی هنری

چهره ها/ نفیسه روشن در کنار سالار عقیلی

من دلم رو زدم به دریا

چهره ها/ محمدرضا گلزار در استایلی کلاسیک

وقتی کیلیان امباپه از مقایسه شدن با کریستیانو رونالدو لذت می‌برد

طعنه به آنچلوتی: بهانه نیاور، ما هم استراحت نکردیم

به میکل آرتتا فقط چلسی را بدهید؛ رکورد درخشان سرمربی آرسنال مقابل رقیب همشهری

آرتتا: رسیدن آرسنال به لیورپول ممکن است

هشدار رئیس اتلتیکو به کورتوا: ساکت باش!

لیست نهایی تیم ملی اعلام شد

خوشحالی بازیکنان تراکتور پس از برتری مقابل گل‌گهر

تارتار، سرمربی گل‌گهر: تراکتور می‌توانست گل‌های بیشتری بزند

تارتار: با شکست مقابل تراکتور از کورس بالای جدول جاماندیم

تارتار: دعوت از بازیکن 18 ساله ما به تیم ملی از کسب جام باارزش‌تر است

لایک‌ها و اینفلوئنسرها چه بلایی سر نوجوانان می‌آورند؟

وزیر خزانه‌داری آمریکا: حوثی‌ها و ایران بدانند که این تنها آغاز کار است

شوک دوم آمریکا به براندازان

توییت قالیباف درباره افزایش 45درصدی حقوق کارگران

پزشکیان: حقیقت را بپذیریم و از جدل پرهیز کنیم

گزارش صداوسیما از حاشیه دیدار شاعران با رهبر انقلاب

آکسیوس: آمریکا ممکن است به اهداف ایرانی در یمن حمله کند

قالیباف قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراها را ابلاغ کرد

عراقچی در مورد سفرش به عمان توضیح داد

طراحی دوربین و نمایشگر پیکسل 9a در نسخه سفیدرنگ مشاهده شد

غوغای کردها در محفل با مدح پیامبر (ص)

سفره افطاری در عمان

اجرای مناجات عاشقانه با صدای زیبای پیام عزیزی

کولاک «حسنین الحلو» در محفل

نمایش لوگو بیت‌کوین با 1000 پهپاد!

ارزشمندی لباس‌های محلی

عکس نوروزی بازیگر زن سریال «سه در چهار» در کنار نسرین مقانلو

وقتی مهران غفوریان در مقابل قهرمان وزنه برداری دنیا ریسک نمی‌کند!

«تاکسیدرمی» زرشک زرین گرفت

عبدالله روا: مجری‌گری رو از دوران مدرسه شروع کردم

رضا گلزار : من پولدار نبودم، از صفر شروع کردم

گل دوم تراکتور به گل گهر توسط مهدی هاشم نژاد

سردرگمی دروازه‌بان و مدافعان ذوب آهن که باعث ایجاد موقعیت گل برای آزادی شد

گل اول استقلال به ذوب آهن توسط رامین رضاییان