آریا جوان

آخرين مطالب

دست‌اندرکاران «موسی کلیم‌الله» به رییس‌جمهور چه هدیه‌ای دادند؟ اجتماعی فرهنگی

دست‌اندرکاران «موسی کلیم‌الله» به رییس‌جمهور چه هدیه‌ای دادند؟
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / دست‌اندرکاران فیلم «موسی کلیم‌الله» که با نمایش بخش‌هایی از دکور فیلم در نمایشگاه قرآن از فرصت معرفی فیلم بهره بردند، آخرین روز نمایشگاه را با حضور رئیس جمهور و اهدای یک نماد از فیلم به او به پایان رساندند.
سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) روز گذشته، یکشنبه 26 اسفندماه به پایان رسید و یکی از بخش‌های پرمخاطب آن غرفه‌ای بود که به یک فیلم سینمایی در حال اکران اختصاص داده شده بود.
فیلم «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا در جشنواره فجر امسال رونمایی شد و از جمله فیلم‌هایی بود که در چند بخش سیمرغ بلورین را دریافت کرد. این فیلم که نسخه سریالی آن در سال جدید برای پخش از تلویزیون ساخته خواهد شد، به داستان تولد حضرت موسی (ع) اشاره دارد و سازندگان فیلم با راه‌اندازی یک‌ غرفه در سی‌ودومین نمایشگاه قرآن کریم از فرصت این رویداد برای معرفی اثر خود که به عنوان یک فیلم دینی راهی اکران نوروزی شده، بهره بردند.
در این غرفه بخشی از آکسسوار، لباس‌ها، ادوات جنگی و مجسمه‌های فیلم «موسی‌ کلیم‌الله» به نمایش عموم‌ گذاشته شده بود.

آریا جوان


بخشی از دکور نصب شده در غرفه، نمایشگر دربار فرعون و سربازان کاخ اوست که فرصتی را برای عکاسی علاقه‌مندان فراهم کرده بود و آن‌ها می‌توانستند با تمامی ادوات موجود در این غرفه همچون تخت فرعون و گهواره حضرت موسی(ع)، مجسمه‌ها و سربازها فیلم و عکس بگیرند.

آریا جوان


شامگاه گذشته، 26 اسفندماه و در روز پایانی نمایشگاه قرآن، مسعود پزشکیان - رئیس جمهور- به همراه سید عباس صالحی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- از غرفه این فیلم بازدید بازدید کرد و تهیه‌کننده فیلم (محمود رضوی) یک گهواره کوچک به عنوان نمادی از گهواره کودکی موسی را به مسعود پزشکیان هدیه داد.

آریا جوان


فیلم «موسی کلیم‌الله» که از هشتم اسفندماه در سینماها اکران شده، تاکنون بیش از 16 میلیارد و 700 میلیون تومان فروش داشته و پس از کمدی «دایناسور» دومین فیلم پرمخاطب اکران نوروزی است در این فیلم بهنام تشکر نقش فرعون و مریلا زارعی نقش مادر حضرت موسی (ع) را بازی کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471349/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت آیفون 17 ایر از 899 دلار آغاز خواهد شد

تلاوت حسنین الحلو در محفل

تلاوت قاری کوهنورد در محفل

توصیه ای برای تمرین تلاوت که کم کم جدی شد

بهترین خواننده سال 1403؛ محسن چاوشی/ نظر شما چیست؟

انیمیشن چینی‌ها «جنگ ستارگان» را هم کنار زد

ویل اسمیت پس از 20 سال آلبوم منتشر می‌کند

پوستکوگلو اخراج می‌شود، شاید در همین فیفادی!

جراحی بینی بازیکنی که مهران احمدی را اخراج کرد

غیبت مسی در فهرست نهایی آرژانتین!

جباری به کمپ حجازی بازگشت

خوشحالی رئال از یک عکس؛ استوک‌های کارواخال!‏

سفره هفت سین ساده و زیبا؛ نوروزی دلنشین با کمترین هزینه

تداوم ادعاهای بی‌اساس «ترامپ» علیه ایران

محسن رضایی: پابرهنه‌های مقاوم یمنی ناوهای پیشرفته آمریکا را شکست می‌دهند

کالاس: یکپارچگی اتحادیه اروپا در قبال برنامه هسته‌ای ایران اهمیت دارد

کفش اسپرت چرم مردانه تبریز

اولین پاوربانک سدیم یون جهان با ظرفیت 9 هزار میلی‌آمپرساعت معرفی شد

ترور شخصیتی امیرالمؤمنین صلوات الله علیه

دژ محمدعلی خان بختیاری در دزفول، خوزستان

ببینید چی براتون می‌مونه!

شروط مصدق برای محمدرضا شاه

و‌ مرگ بود که پرسید ساعت چند است!

وقتی منطقی میشی بیشتر دوست دارم

کل کل این داماد و پدر زن تکراری نمیشه

آبجی ام رو خودت میخوای یا مادرت ؟!

«مصاحبه جنجالی «لاله مرزبان»

بهترین مهاجم دنیا از تیم ملی کشورش خط خورد!

جام قهرمانی را به لئو مسی و آرژانتین هدیه دادند!‏

جدال جذاب پرسپولیسی‌های سابق در فولادشهر

واکنش پی‌اس‌جی به ویدیوی جنجالی؛ گپ دوستانه بود

لوئیس ساها هفت برابر رونالدو ثروتمند است!‏

زمان‌بندی هفته‌های پایانی لیگ برتر مشخص شد

داور کره‌ای قاضی دیدار ایران و امارات شد

شمع جاودانه و زیبا بساز

پزشکیان: تغییر افراد لزوماً راهکار موثری برای رفع مشکلات نیست

واکنش مهاجرانی به تجمع مدافعان قانون عفاف و حجاب

ترامپ: از این پس هر گلوله‌ای که حوثی‌ها شلیک کنند، آن را به عنوان گلوله‌ای از سلاح‌های ایران قلمداد خواهیم کرد

گوشی فوق مقاوم 2025 سامسونگ 50 درصد سریع‌تر از مدل قبلی خواهد بود

جامه سبز بر تن رودخانه شیکاگو

یک پیاده روی معمولی در ارتفاع

رنگ هایی ک خانه شمارو لوکس میکند

روشنک: هفته های پایانی لیگ را روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار می کنیم

با این سایه چشم شیک و جذاب شو

واکنش رئیس جبهه اصلاحات به رفع حصر مهدی ‎کروبی

سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت

معبد Prambanan مجموعه ای از معابد باستانی هندو

چپ کردن کامیون ها در طوفان

منم نمی خوام باهات ازدواج کنم

دو هفته برای تصمیم‌گیری نهایی آنچلوتی