آریا جوان

آخرين مطالب

رقابت «موسی کلیم‌الله (ع)» با 2 فیلم کمدی در صدر گیشه دخترونه پسرونه

رقابت «موسی کلیم‌الله (ع)» با 2 فیلم کمدی در صدر گیشه
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / فیلم‌های اکران نوروزی به عنوان پیشتازان اکران سال 1404 از 8 اسفند اکران خود را در سینماها آغاز کرده‌اند. بر مبنای آمار سمفا تا ساعت 14:30 یکشنبه 2 اسفند 457,958 نفر در 17 هزار و 661 سانسی که 8 فیلم سینمای ایران را در سالن‌های سینمایی نمایش می‌دهند، به تماشای آثار نشسته‌اند و فروشی بیش از 34 میلیارد تومان را برای سینمای ایران در سومین هفته فروش آثار سینمایی سال 1404 به ارمغان آورده‌اند.
سینمای ایران در هفته گذشته 33 میلیارد فروش داشته و در این هفته با رشد یک میلیارد تومانی به کار خود ادامه داده است.
در هفته سوم اکران فیلم‌های نوروزی نیز صدر گیشه در اختیار فیلم کمدی «دایناسور» قرار دارد. در رتبه دوم نیز فیلم تاریخی و مذهبی «موسی کلیم‌الله (ع)» به چشم می‌خورد.
کمدی همچنان می‌فروشد
فیلم سینمایی «دایناسور» به کارگردانی مسعود اطیابی که اکران خود را از 8 اسفند آغاز کرده است و در سبد اکران نوروزی قرار دارد تنها در هفته گذشته 13 میلیارد و 120 میلیون تومان فروش داشته و تاکنون 174 هزار بلیت فروخته است. این فیلم مانند هفته گذشته همچنان در جایگاه اول فروش آثار سینمایی قرار دارد. در این فیلم بازیگرانی چون پژمان جمشیدی، امیر جعفری، یوسف تیموری، امیر توسلی، سوسن پرور، سها نیاستی، حامد وکیلی، رضا ناجی، نگار فروزنده حضور دارند.
فیلم سینمایی «موسی کلیم الله (ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا که اکران خود را از 8 اسفند آغاز کرده در سومین هفته اکران فروش 6 میلیارد و 929 میلیون تومانی را ثبت کرده است از این رو مشابه هفته گذشته در جایگاه دوم جدول فروش هفتگی قرار می‌گیرد. مریلا زارعی، علیرضا کمالی، بهنام تشکر، بهاره کیان‌افشار، شکیب شجره و فرهاد آئیش ازجمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
فیلم سینمایی «کوکتل مولوتف» به کارگردانی حسین دوماری نیز که اکران خود را از 15 اسفند و با یک هفته تاخیر از سایر رقبا آغاز کرده است در هفته گذشته 6 میلیارد و 516 میلیون تومان فروخته است و در همین مدت جایگاه سوم فروش آثار نوروزی را به خود اختصاص داده است. در این فیلم بازیگرانی چون امین حیایی، احمد مهرانفر، پژمان جمشیدی، ستاره پسیانی، یکتا ناصر، سیاوش چراغی پور، علیرضا استادی، کمند امیرسلیمانی، سعید امیرسلیمانی حضور دارند.
فیلم سینمایی «رها» به کارگردانی حسام فرهمند نیز که اکران خود را از 9 اسفند و با یک روز تاخیر از سایر رقبا آغاز کرده است و در سبد اکران نوروزی قرار دارد، در هفته گذشته 3 میلیارد و 62 میلیون تومان فروخته است که با کاهش حدوداً 3 میلیاردی نسبت به هفته گذشته در جایگاه چهارم فروش قرار می‌گیرد. شهاب حسینی، غزل شاکری، ضحا اسماعیلی، آرمان میرزایی، محمدرضا سامیان، محمد اشکان‌فر، هادی افتخارزاده، ماهنی مهرپرور، سپیده پهلوان‌زاده و بردیا دیانت بازیگران این فیلم سینمایی هستند که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و توانست سیمرغ بهترین فیلم اول را دریافت کند.
رقابت 2 فیلم کودک با یک فیلم دفاع مقدسی
انیمیشن «پسر دلفینی 2» به کارگردانی محمد خیراندیش نیز به عنوان دیگر اثر کودک و نوجوان اکران نوروزی در رده پنجم جدول فروش هفتگی قرار دارد. این فیلم در 7 روز اخیر رقم فروش 1 میلیارد و 929 میلیون تومانی را ثبت کرده است. ناهید امیریان، حامد عزیزی، مریم جلینی، ثریا قاسمی، شراره حضرتی، ارسلان جولایی، ژرژ پطروسی، تورج نصر و … صداپیشگان این انیمیشن سینمایی هستند.
فیلم سینمایی «پیش‌مرگ» به کارگردانی علی غفاری در هفته گذشته به فروش 1 میلیارد 541 میلیون تومانی بسنده کرده است، این فیلم نیز از 8 اسفند اکران خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از 27 هزار بلیت فروخته است. فیلم سینمایی «پیش‌مرگ» سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. مهدی نصرتی، الناز ملک، عبدالرضا نصاری، مهیار شاپوری، بهرام ابراهیمی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
فیلم سینمایی «بامبولک» به کارگردانی آرش معیریان که اکران خود را از 8 اسفند آغاز کرده است و به عنوان یکی از آثار کودک و نوجوان در بسته اکران نوروزی حاضر است در هفته سوم اکران توانسته 1 میلیارد و 166 میلیون تومان بفروشد و در جایگاه هفتم فروش سینما قرار بگیرد. امیرحسین رستمی، شهره سلطانی، مهرداد ضیایی، نیلوفر شهیدی و دانیال نوروش ازجمله بازیگران این فیلم هستند.
این «عینک قرمز» طرفدار ندارد
فیلم سینمایی «عینک قرمز» به کارگردانی حسین مهکام که اکران خود را از 8 اسفند آغاز کرده است در هفته سوم تنها 55 میلیون تومان فروخته و به عنوان تنها فیلمی که میلیاردی نفروخته است در رده آخر جدول فروش هفتگی قرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471388/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت آیفون 17 ایر از 899 دلار آغاز خواهد شد

تلاوت حسنین الحلو در محفل

تلاوت قاری کوهنورد در محفل

توصیه ای برای تمرین تلاوت که کم کم جدی شد

بهترین خواننده سال 1403؛ محسن چاوشی/ نظر شما چیست؟

انیمیشن چینی‌ها «جنگ ستارگان» را هم کنار زد

ویل اسمیت پس از 20 سال آلبوم منتشر می‌کند

پوستکوگلو اخراج می‌شود، شاید در همین فیفادی!

جراحی بینی بازیکنی که مهران احمدی را اخراج کرد

غیبت مسی در فهرست نهایی آرژانتین!

جباری به کمپ حجازی بازگشت

خوشحالی رئال از یک عکس؛ استوک‌های کارواخال!‏

سفره هفت سین ساده و زیبا؛ نوروزی دلنشین با کمترین هزینه

تداوم ادعاهای بی‌اساس «ترامپ» علیه ایران

محسن رضایی: پابرهنه‌های مقاوم یمنی ناوهای پیشرفته آمریکا را شکست می‌دهند

کالاس: یکپارچگی اتحادیه اروپا در قبال برنامه هسته‌ای ایران اهمیت دارد

کفش اسپرت چرم مردانه تبریز

اولین پاوربانک سدیم یون جهان با ظرفیت 9 هزار میلی‌آمپرساعت معرفی شد

ترور شخصیتی امیرالمؤمنین صلوات الله علیه

دژ محمدعلی خان بختیاری در دزفول، خوزستان

ببینید چی براتون می‌مونه!

شروط مصدق برای محمدرضا شاه

و‌ مرگ بود که پرسید ساعت چند است!

وقتی منطقی میشی بیشتر دوست دارم

کل کل این داماد و پدر زن تکراری نمیشه

آبجی ام رو خودت میخوای یا مادرت ؟!

«مصاحبه جنجالی «لاله مرزبان»

بهترین مهاجم دنیا از تیم ملی کشورش خط خورد!

جام قهرمانی را به لئو مسی و آرژانتین هدیه دادند!‏

جدال جذاب پرسپولیسی‌های سابق در فولادشهر

واکنش پی‌اس‌جی به ویدیوی جنجالی؛ گپ دوستانه بود

لوئیس ساها هفت برابر رونالدو ثروتمند است!‏

زمان‌بندی هفته‌های پایانی لیگ برتر مشخص شد

داور کره‌ای قاضی دیدار ایران و امارات شد

شمع جاودانه و زیبا بساز

پزشکیان: تغییر افراد لزوماً راهکار موثری برای رفع مشکلات نیست

واکنش مهاجرانی به تجمع مدافعان قانون عفاف و حجاب

ترامپ: از این پس هر گلوله‌ای که حوثی‌ها شلیک کنند، آن را به عنوان گلوله‌ای از سلاح‌های ایران قلمداد خواهیم کرد

گوشی فوق مقاوم 2025 سامسونگ 50 درصد سریع‌تر از مدل قبلی خواهد بود

جامه سبز بر تن رودخانه شیکاگو

یک پیاده روی معمولی در ارتفاع

رنگ هایی ک خانه شمارو لوکس میکند

روشنک: هفته های پایانی لیگ را روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار می کنیم

با این سایه چشم شیک و جذاب شو

واکنش رئیس جبهه اصلاحات به رفع حصر مهدی ‎کروبی

سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت

معبد Prambanan مجموعه ای از معابد باستانی هندو

چپ کردن کامیون ها در طوفان

منم نمی خوام باهات ازدواج کنم

دو هفته برای تصمیم‌گیری نهایی آنچلوتی