آریا جوان

آخرين مطالب

ماه رمضان به تیم ملی اسپانیا رسید ورزش

ماه رمضان به تیم ملی اسپانیا رسید
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3/ برای اولین بار، به واسطه لامین یامال ماه مقدس رمضان روی اردوی لاروخا تأثیر گذاشته است.
مارکا در این رابطه نوشته است: در ماه رمضان هستیم و میلیون‌ها مسلمان در این ماه مقدس، از طلوع تا غروب آفتاب روزه می‌گیرند. لامین یامال، ستاره 17 ساله بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، نیز در این دوره همراه با لاروخا در کمپ لاس روساس حضور دارد تا در دو بازی مقابل هلند برای صعود به مرحله نهایی لیگ ملت‌ها تلاش کند. او که ساعاتی پیش از قهرمانی در یورو 2024 در برلین 17 ساله شد، حالا به‌عنوان یک ستاره می‌درخشد.
امسال، به احترام خانواده پدری‌اش، لامین تصمیم گرفته آداب ماه رمضان را رعایت کند؛ اتفاقی که برای اولین بار در تیم ملی بزرگسالان اسپانیا رخ می‌دهد. در رمضان 2024 که با پنجره بازی‌های ملی مارس همزمان بود، او هنوز روزه‌داری را انتخاب نکرده بود.
لامین اولین بازیکن مسلمان اسپانیا نیست. آداما ترائوره و آنسو فاتی هم از مسلمان هستند و سابقه بازی برای لاروخا را دارند، اما بازی‌هایشان با رمضان تداخل نداشت. منیر الحدادی هم که در سپتامبر 2014 برای اسپانیا بازی کرد، پس از پایان رمضان به میدان رفت.

آریا جوان

لامین در تیم ملی همان برنامه‌ای را دنبال می‌کند که در بارسلونا از ابتدای رمضان اجرا کرده است. ورزشکاران نخبه از معافیت روزه مستثنی نیستند، اما او اجازه دارد در روزهای بازی روزه نگیرد؛ مجوزی که باید از یک مقام مذهبی دریافت شود.
او در مصاحبه با دازن گفت: «گرسنگی مشکلی نیست. هیدراتاسیون مهم است و با باشگاه کاملاً کنترلش می‌کنم. ساعت 5 صبح برای نماز بیدار می‌شوم، مایعات می‌خورم که در طول روز بدنم را هیدراته نگه می‌دارد. موقع افطار قند نمی‌خورم و آب زیاد می‌نوشم. همه‌چیز تحت کنترل است.»
کادر پزشکی تیم ملی بر لامین نظارت دارد تا هم به تعهدات دینی‌اش پایبند بماند و هم عملکردش در سطح بالا حفظ شود. این موضوع در ورزش جهانی رایج است و افتی در بازی او دیده نشده. با 17 سال سن، او هنوز تحت پروتکل حفاظت از نوجوانان است، برخلاف کوبارسی که با 18 سالگی در این اردو بالغ محسوب می‌شود.
رودیگر: «برایم مشکلی نیست»
ستارگان زیادی مثل آنتونیو رودیگر از رئال مادرید روزه می‌گیرند. او به مارکا گفت: «عادت دارم. نه می‌خورم نه می‌نوشم، کاملاً پایبندم. آسان نیست، اما ذهنت را قوی می‌کنی و انجامش می‌دهی. این یکی از سلاح‌های اصلی من است.» او با طنز اضافه کرد: «با تغذیه‌شناس صحبت می‌کنم، نه پینتوس، وگرنه من را مجبور به دویدن می‌کند!»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471750/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آبگوشت خوردن علی پروین در برنامه زنده

«فوتبال علی‌اصغری» و پرتاب اوت بلند؟

تمجید سرمربی قطر از عفیف؛ او لیونل مسی ما است!

واکنش نویدکیا به عدم انتقال به پرسپولیس و استقلال

واکنش عجیب نویدکیا به زندگی شخصی ژوزه مورایس!

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات مرورگر ویوالدی در آپدیت جدید برطرف شد

همنشینی دلنشین آواز سنتی و تلاوت آیات قرآن

علی پروین: باشگاه پرسپولیس اول صندوق عقب ماشین من بود چون جایی نداشتیم

پرده‌برداری «علی پروین» از جام‌های قهرمانی پرسپولیس که در خانه اوست

علی پروین: دخترم عاشق بازی در سینماست ولی مخالفم؛ الان دوره بچه‌سالاری است

علی پروین: مخالف VAR هستم؛ به اینکه داور یک بازی را درمی‌آورد، اعتقاد ندارم

تاکتیک علی اصغری از زبان علی پروین

احتمال بازگشت نویر به آلمان برای جام جهانی 2026!

پیام عراقچی به ظریف

اپن‌سورس شدیم؛ مرور وضعیت امنیت سایبری ایران در سال 1403

ویدیوهای بررسی پیکسل 9A پیش از رونمایی رسمی منتشر شد

تا کی باید منتظر آیفون تاشو اپل باشیم؟

توضیحات شنیدنی حجت‌الاسلام قاسمیان حول مقام سوره مبارکه حمد

امیر المؤمنین (ع) مصداق عبارت «اُذُن واعیه» در سوره «حاقه»

نکته قرآنی حجت‌الاسلام قاسمیان درباره اهمیت رفاقت در عاقبت بخیری

تلاوت بی‌نظیر نوجوان زنجانی

سعدی خوانی حجت‌الاسلام قاسمیان و اشاره دکتر آذر به آیه مرتبط با ابیات

توسل دلنشین به حضرت ولیعصر (عج) در محفل

توضیحات شنیدنی استاد آذر درباره‌ی اشارات قرآنی در ابیات شاعران فارسی زبان!

تلاوت زیبای آیات 1 تا 10 سوره مبارکه یس توسط محمدرضا نوریان

تلاوت دلنشین حامد شاکرنژاد

تنوع دوست‌داشتنی میز میزبانان محفل با ملیت و مذاهب مختلف

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

انتقاد سیروس میمنت از سعید آقاخانی/ خیلی بداخلاق و جدیه!

چهره ها/ با استوری معنادار رضا کیانیان چقدر موافقید؟

چند سکانس شاد از چهارشنبه‌سوری که باید امشب ببینید

شادترین سریال‌های کره‌ای برای تماشا در ایام نوروز

تلاوت استثنایی یک کودک در شبکه سه همه را شگفت‌زده کرد!

ویدئوی متفاوت «مرجانه گلچین» برای چهارشنبه‌سوری

حادثه برای ایمان قیاسی و جواد خواجوی روی آنتن زنده شبکه سه!

«علی پروین» از بین دو نیمه‌هایش پرده برداشت؛ دَری وَری نمی‌گفتم و برایم حرف درآورد‌ه‌اند!

از القابم خوشم نمی‌آید همان علی پروین بهتر است

علی پروین: دوست ندارم الان سرمربی پرسپولیس شوم چون سخته

جادوگری در فوتبال؟ علی پروین: مخالف این حرف‌هایی هستم که می‌زنند؛ مگه میشه؟!

خاطره جالب علی پروین از عید نوروز

فوتبالیست های امروز سوسول شدند؟ علی پروین پاسخ می دهد

علی پروین و آهنگ خاطره انگیز پرسپولیس خسته

سر تکان دادن و افسوس «علی پروین» در واکنش به نوع بازی الان پرسپولیس

علی پروین: به دنبال لقب نبودم، عیدی یک ده هزار تومانی با امضای خودم می دهم

زندگی با همسر نمایشی چگونه است؟

نبویان: قوه قضاییه با مسببان جهش دلار و طلا به عنوان «مجرم جنگی» برخورد کند

توئیت قالیباف درباره قانون حجاب و گشت ارشاد

سید حسن خمینی پیام داد

نه مادرم را دیدم نه پدرم

به عشق امام زمان(عج) زندگی می‌کنم