آریا جوان

آخرين مطالب

چه بر سر بازی Saints Row آمد؟ فناوری

چه بر سر بازی Saints Row آمد؟
  بزرگنمايي:

آریا جوان - زومیت / سری بازی Saints Row زمانی به‌عنوان رقیب سری GTA شناخته می‌شدند؛ اما چه اتفاقی برای آن‌ها افتاد؟
به‌گفته‌ی متیو کارچ، مدیرعامل استودیو سیبر اینتراکتیو (Saber Interactive)، مجموعه‌ بازی Saints Row به‌علت هزینه‌های سنگین توسعه و درآمد ناکافی، دیگر صرفه‌ی اقتصادی ندارد. او در مصاحبه‌ای با GameFile اعلام کرد پس‌از شکست تجاری نسخه‌ی ریبوت سال 2022، هزینه‌های ساخت این سری به حدی بالا رفته که سرمایه‌گذاری دوباره روی آن منطقی به‌نظر نمی‌رسد.

آریا جوان


بازار


کارچ با اشاره به عملکرد ضعیف نسخه‌ی 2022، گفت این بازی فاقد مسیر مشخصی بود و از نظر فروش هم موفق ظاهر نشد؛ به‌طوری‌که تا می 2024 (اردیبهشت و خرداد 1403) تنها 1٫7 میلیون نسخه فروخت. او ادامه داد: «هزینه‌ی ساخت بازی‌ها خیلی بیشتر از چیزی بود که ارزشش را داشته باشد. هیچ‌کدام از عوامل تیم نمی‌دانستند دقیقاً دارند چه چیزی می‌سازند. پروژه اصلاً جهت مشخصی نداشت. طبیعی بود که ادامه پیدا نکند.»

بازی Saints Row The Third
Volition
کارچ همچنین از بودجه‌ی کلان این سری در مقایسه با درآمد پایین آن انتقاد کرد و گفت: «بازی‌هایی با بودجه‌های چند صد میلیون دلاری به زحمت درآمدهایی در حد ده‌ها میلیون دلار دارند.» او این شرایط را یکی از دلایل تعدیل گسترده‌ی نیرو در صنعت بازی‌سازی دانست.
مجموعه‌ی Saints Row در طول عمر خود بارها دچار تغییر سبک و بازنگری شد. نخستین قسمت بازی، در فضایی شبیه به GTA: San Andreas، یک عنوان جدی و جنایی بود؛ اما بعدها در Saints Row: The Third به سمت لحن کمدی رفت و در Saints Row IV نیز ویژگی‌هایی با محوریت ابرقهرمانان به آن اضافه شد. نسخه‌ی 2022 سعی داشت بین فضای جدی اولیه و سبک طنزآمیز و اغراق‌شده‌ی نسخه‌های بعدی تعادل برقرار کند که موفقیتی در پی نداشت.

آریا جوان


آریا جوان

استودیوی ولیشن (Volition)، سازنده‌ی اصلی سری Saints Row، در سال 2023 پس از عملکرد ضعیف بازی و مشکلات مالی شرکت مادر خود یعنی امبریسر گروپ (Embracer Group) تعطیل شد. ولیشن در بیانیه‌ای که در همان زمان منتشر کرد، توضیح داد شرکت امبریسر در راستای طرح بازسازی ساختار خود برای حفظ جایگاه پیشتاز در صنعت بازی، تصمیم به تعطیلی فوری استودیو گرفته است.

آریا جوان

بازی Saints Row IV
Volition

آریا جوان

بازی Saints Row IV
کارچ در این مورد گفت اگر شرایط اجازه می‌داد ترجیح می‌داد ولیشن به فعالیتش ادامه دهد، اما این موضوع از نظر مالی ممکن نبود. او در این زمینه تصریح کرد: «در دنیایی ایدئال، عالی می‌شد اگر همه شغل خود را حفظ می‌کردند، اما ادامه‌ی این وضعیت شدنی نبود.»
او تأکید کرد: «پس‌از چنین شکستی، چه کسی حاضر می‌شد بودجه‌ی ساخت بازی بعدی را تأمین کند؟» به‌گفته‌ی کارچ، صنعت بازی باید به سمت مسئولیت‌پذیری مالی بیشتری حرکت کند: «این صنعت نیازمند بلوغ مالی است و اگر این اتفاق نیفتد، آینده‌ی کل صنعت در معرض خطر خواهد بود.»
سیبر اینتراکتیو و ولیشن مدتی کوتاه تحت مالکیت شرکت امبریسر گروپ همکاری داشتند. درحال‌حاضر هیچ نسخه‌ی جدیدی از سری Saints Row در دست ساخت نیست و این مجموعه عملاً به پایان راه خود رسیده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1474033/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ فرزندان قدس

آبشاری زیبا در جنوب ایسلند

سریال «استخوان سوز» کلید خورد

شیوا مکی‌نیان، بازیگر نقش زن جدید ارسطو، با قابلیت‌های متعدد!

استوری مربی سابق استقلال برای آبی‌پوشان

هدف بلندپروازانه الخلیفی؛ ریاست فیفا!

لحظه‌شماری لیموچی برای پایان تعطیلات نوروزی!

گل اول تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط داستان

آخرین تمرین پرسپولیس با یک غایب مهم

گل دوم تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط سید علی ناظم

گل سوم تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط میرشکاری

رقیب اصلی تراکتور برای صدر؛ نه پرسپولیس نه سپاهان!

گل چهارم تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط محمد معصومی زاده

گل پنجم تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط سید محمد داستان

دیدار شهرداری ارومیه و فولاد سیرجان بدون تماشاگر شد

آموزش ساخت دستبند با کش چهل گیس

همسرِ معاون پزشکیان، 548 عکس و فیلم از مسافرت‌های خارجی‌شان را از پیجش پاک کرد!

مدیر بخش بازی‌های نتفلیکس: کودکان امروزی رویای PS6 را ندارند

ایتالیا از متا و ایکس مالیات می‌گیرد

راز نام اسرارآمیز یک روستای ناشناخته ایرانی

دغدغه شهید همدانی برای رساندن آب به کودکان و زنان روستای محاصره شده توسط داعش

آرزوی برآورده شده یک زن

فرار به سمت جهنم

آکادمی اسکار عذرخواهی کرد

حمله بی‌رحمانه آناهیتا همتی به محسن تنابنده و پایتختی‌ها

امتحان بزرگ زندگی یک مرد

سال تحویل عقد میکنیم تا 13 بدر عاشقم میشی

صعود ایران به جام جهانی به سبک انیمه ژاپنی

شرط ژسوس برای برزیل

ورود ساحلی بازان به رختکن ورزشگاه برای دیدار با عربستان

موهات رو اینجوری دم اسبی ببند

یوتیوب اعلان‌ها را برای کانال‌هایی که کمتر تماشا می‌کنید غیرفعال می‌کند

مجبور کردن مردم به جمع‌آوری زباله‌ها توسط پلیس انگلیس!

تکرار سناریوی سریال یوسف پیامبر در پایتخت 7

با خیال خوشی های عید سختی های زمستون رو سر میکنم

عزت‌الله ضرغامی همسرش را به چه اسمی در گوشی اش ذخیره کرده است؟

من اگه واقعا می خواستم تو زن اون بشی، الان باهاش ماه عسل بودی!

این چه رفتاری بود؟

چهره ها/ قاب نوروزی اوس‌موسی سریال پایتخت و همسرش

آخرین ضربه بر پیکر یک زندگی

درخشش طارمی از چشم اینزاگی دور ماند!

غول‌کُش میهمان رئال

طلا در انتظار والی‌زاده

تاجرنیا: نمی‌توانیم 20 بازیکن درجه یک بگیریم

ادعای عجیب؛ مجروح شدن یک زن توسط هالند!

صعود پاکدامن و حذف فتوحی در جام جهانی مجارستان

دنیامالی: در تلاش هستیم تعامل با آموزش و پرورش را توسعه دهیم

برترین لحظات هفته 7و8 مقدماتی جام‌جهانی 2026

کهکشانی‌ها به تمرینات خود بازگشتند

آماده سازی بارسلونا پیش از بازی با خیرونا

ویکی پدیاجستجو