آریا جوان

آخرين مطالب

اخباری: اعلام می‌کنم که نباختیم! ورزش

اخباری: اعلام می‌کنم که نباختیم!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /سعید اخباری سرمربی چادرملو در نشست خبری اعتراض شدیدی به تصمیمات داوری بازی با فولاد داشت و معتقد بود حق تیمش به هیچ عنوان، شکست نبوده است.
چادرملو اردکان در هفته سیزدهم مقابل فولاد خوزستان در حالی متحمل شکست 2-1 شد که در دقایق پایانی این بازی و در حالی که بازی با نتیجه 1-1 دنبال می‌شد، داور یک پنالتی به سود فولاد اعلام کرد و بعد از گل شدن آن پنالتی، نهایتا این دیدار با برتری فولاد پایان یافت.
سعید اخباری سرمربی چادرملو اردکان در نشست خبری بعد از این بازی شدیداً به این تصمیم داور و همچنین نبود VAR اعتراض کرد.
او در ابتدای نشست گفت: جا دارد یک خسته نباشید به شما بگویم (رو به خبرنگاران) و یک خسته نباشید جانانه به بازیکنان، کادر فنی، کادر مدیریتی و مجموعه شرکت چادرملو بگویم که در اولین سال تیم‌داری خود در لیگ برتر، چادرملو می‌تواند جوری در خانه حریف بازی کند که در
زمین بزرگ و قدمت‌داری، پایاپای رقیبش پیش برود و پایاپای موقعیت ایجاد کند. شاید از لحاظ قیمتی تیم ما با فولاد اختلاف زیادی داشته باشد ولی جا دارد که که به تیمم تبریک بگویم؛ بازیکنان باغیرتی دارم، بازیکنان من بازنده نبودند بلکه تیم حریف بازنده بود. متاسفم برای تمام کسانی که حق یک شرکت و مجموعه را پایمال می‌کنند و برایم اصلاً قابل هضم نیست که در این ورزشگاه هفته‌های متوالی وی‌ای‌آر استفاده شده اما برای بازی با ما وی‌ای‌آر وجود نداشت.
پاو در ادامه با گلایه از داور بازی گفت: نمی‌دانم در مورد آقای پیام حیدری چه بگویم، تنها چیزی که می‌توان گفت این است که وی‌‌ای‌آر نبود و نمی‌توان به او چیزی گفت. آن پنالتی هرگز درست نبود و تنها راهی که می‌توانست باعث شکست ما شود، همین گرفتن پنالتی علیه ما بود. با تمام احترام به تیم فولاد و آقای گل‌محمدی، امروز تیم برتر میدان، ما بودیم. خوب دوییدیم و خوب موقعیت ایجاد کردیم و خوب هم روزنه‌ها را بستیم. تصمیماتی که گرفته می‌شود، دارد حق یک مجموعه و استان را می‌خورد، از مسئولین خودمان و مسئولان فدراسیون می‌خواهم که به این موضوع ورود کنند.

اخباری در ادامه گفت: وقتی که تجهیزات وی‌ای‌آر اینجا وجود دارد برای چه استفاده نشده؟ متاسفانه حق مجموعه ما و زحماتمان را با این تصمیماتشان پایمال کردند. به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم که بتوانند در ادامه مسیر همین روند را ادامه بدهند. امروز واقعا از آنها راضی بودم و کمترین حقشان مساوی بود، بعضی‌ها ممکن است از بیرون نتیجه را ببینند و فکر کنند که خب نتیجه 2-1 شده است، من خدمت همه آن‌هایی که بازی را ندیدند اما کنفرانس من را می‌بینند، می‌گویم که در این بازی حق تیم من باخت نبود و یک پنالتی به ناحق علیه ما گرفته شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1427946/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله اپل به متا به دلیل ارائه درخواست‌های غیرمنطقی برای تغییر عملکرد iOS

محبوب‌ترین یوتیوبر دنیا اهرام مصر را برای ضبط ویدیو اجاره کرد!

رنگ پنل پشتی ریلمی 14 پرو براساس دمای محیط تغییر می‌کند

سردترین شهر جهان کجاست؟

تحریم خرید کریسمس توسط حامیان فلسطین در برلین

یلدا ما را یاد مادربزرگ‌ها می‌اندازد

ماجرای ازدواج ستاره پسیانی؛ شایعه یا واقعیت

رسم و رسومات شب یلدا از زبان رسول نجفیان

بغض هنرمندان هنگام صحبت از مادرشان

آرش خوشخو عضو هیات انتخاب فجر43

شعرخوانی ترکی خیابانی با بغض به یاد مادرش روی آنتن زنده شبکه سه

بایرن مونیخ در پول شنا می‌کند!‏

ساسان یک صفحه بزرگ را ورق می‌زند

بازگشت مدافع ملی‌پوش به تمرینات سپاهان

مربی‌گری در انگلیس از نخست‌وزیری سخت‌تر است!‏

مرموش دوباره بازیکن ماه بوندس‌لیگا شد

مطالبه‌گری هوشنگ وقتی مطالبه مد نبود!

همه دست به دست هم داده‌اند والنسیا را نابود کنند!‏

ایده شمع آرایی میز یلدا

تحریم 7 نهاد و کشتی به بهانه تجارت نفت و پتروشیمی ایران

واکنش اصلاحی دو سردار سپاه به خبر پوتین درباره انتقال چهار هزار نیروی ایرانی از سوریه به ایران

روسای جمهور ایران و مصر دیدار کردند

تصاویری عجیب از مزرعه پرورش کروکدیل

سرقت از مشتری رستوران‌ در سانفرانسیسکو

بالاخره نسترن خانم رو پیدا کردن

بازهم بهمن هاشمی و دعوت های متنوعش

بغض و اشک مهمانان و مجری برنامه یلدای مادرانه با پخش ترانه میم مثل مادر

خاطره المیرا دهقانی از سفرش به شمال

بغض جواد خیابانی هنگام بیان خاطره‌ای از معرفت و بزرگی او

سرمربی استقلال خوزستان: خیبر برد می‌خواست و پیروز شد

دقیقی: استقلال خوزستان هیچ حرفی برای گفتن مقابل خیبر نداشت

دیدار هوادار _ نساجی بدون تماشاگر برگزار می شود

سورپرایز الهلال برای دیدار بزرگ با یاران بنزما

اعتراف مربی لایپزیش: در حد بایرن مونیخ نیستیم

تار موهای مارادونا و پیراهن رونالدو خریدار ندارد

فاطمی: چرا تیم ما هیچوقت وی ای آر ندارد!

کوپه به دوناروما: بهتر است قصاب باشی تا قربانی

تمجید رئیس فیفا از حضور پرشمار بانوان در ورزشگاه

شب یلدا به صرف قابلمه‌پارتی

رئیس‌جمهور در سرزمین اهرام ثلاثه

تی آر تی در تجریش!

پزشکیان: توقف جنایات رژیم صهیونیستی باید مهمترین اولویت کشورهای منطقه و اعضای دی 8 باشد

فلاحت‌ پیشه: شاهد کاهش روزافزون سطح نخبگی در مجلس هستیم

ادای احترام سردار سلامی به مقام شهید سلیمانی

آرنولد با ظاهری متفاوت در نیویورک؛ هواداران بازیگر هالیوودی نگران شدند!

یادمان شهدای سیستان و بلوچستان رونمایی شد

آنر تاریخ رونمایی Magic 7 RSR Porsche Design را اعلام کرد

درگیری مسافران باعث فرود اضطراری هواپیما شد!

آیین شب یلدا در برخی مناطق کشور

درخواست تا 2 سال حبس برای خواننده معروف ترکیه به اتهام توهین به زن ایرانی