آریا جوان

آخرين مطالب

بین خانواده‌ و دختر مورد علاقه‌ام سر دو راهی ماندم دخترونه پسرونه

بین خانواده‌ و دختر مورد علاقه‌ام سر دو راهی ماندم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - خراسان / پسری 27 ساله هستم. خانواده‌ام با دختری که من برای ازدواج انتخاب کردم، خیلی زیاد مخالف هستند چون او 35 ساله است. من هم باید یک کدام را انتخاب کنم و بین دو راهی ماندم. این دختر هم از وقتی متوجه مخالفت خانواده‌ام شد، دیگر جوابم را نمی‌دهد. چه کنم؟ 
مخاطب گرامی، همه دخترها و پسرها باید در انتخاب همسر همه جوانب را در نظر بگیرند و هدف‌شان فقط رسیدن به شخص مورد علاقه به هر قیمتی نباشد بلکه انتخاب همسری همراه و همدل را در اولویت قرار دهند. با توجه به نکات مطرح شده در پیامک‌تان به شما چند توصیه می کنم.
عشق‌تان هیجانی نیست؟
دو نفر که عاشق یکدیگر هستند، هر کدام دیگری را ایده‌آل می‌داند. مانند دو نوازنده که هر کدام از دید دیگری بسیار دلنشین و زیبا می‌نوازد، اما بعد از ازدواج، این دو نفر باید با هم یک آهنگ و یک موسیقی را ارائه کنند. این هماهنگی و همراه بودن جز با داشتن درک متقابل، تفاهم، نزدیکی سلیقه ها و علاقه به دست نمی‌آید. قبل از هر تصمیمی، شما باید از خودتان بپرسید آیا این اختلاف سنی هشت ساله باعث تفاوت در نگرش‌ها، علاقه ها و ... در زندگی آینده‌تان نخواهد شد؟ افزایش دانش درخصوص آگاهی از اولویت‌های یکدیگر، علاقه ها و دیدگاه‌های دو طرف به شما کمک خواهد کرد تا انتخاب بهتری داشته باشید. آیا قلبی ایشان را دوست دارید یا عقلی، آیا در این ماجرا هیجان و احساس تصمیم گیرنده است یا عقل و منطق؟ تصمیمی اصولی‌تر بگیرید. این نکته را هم مدنظر قرار دهید که وقتی زن در زندگی‌ مشترک سن بیشتری دارد، ناخودآگاه قدرت و کنترل بیشتری را بر مرد اعمال می‌کند. معمولا زنانی که به لحاظ سنی از همسران شان بزرگ ترهستند به طور مداوم آن ها را کنترل می‌کنند که پس از مدتی این کنترل کردن برای همسرشان، خوشایند نخواهد بود و ارتباط آن‌ها را با مشکل مواجه می‌کند.
خودتان را بر سر این دوراهی قرار ندهید
بازار
در پیامک‌تان گفته‌اید که بر سر دو راهی انتخاب بین خانواده و دختر مورد علاقه‌تان قرار گرفته‌اید. با توجه به موارد مطرح شده و همچنین مخالفت شدید خانواده‌تان و این‌که در آینده بدون پشتیبانی و کمک آنان، روزهای سختی در انتظارتان خواهد بود و به طور قطع با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد، از شما می‌خواهم که خودتان را بر سر این دوراهی قرار ندهید. در یک فرصت مناسب با خانواده‌تان درباره تصمیم‌تان صحبت کنید و صحبت‌های آن‌ها را هم بشنوید. مشورت با خانواده و یک مشاور پیش از ازدواج برای این‌که تمامی جوانب تصمیم نهایی‌تان سنجیده شود، ضروری است، آن‌گاه تصمیم درست و آگاهانه بگیرید. 

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471289/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«دی‌برند» پوسته‌ها و قاب‌های شفاف گلکسی S25 اج را به‌نمایش گذاشت

مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت

گلچینی از پرش های مختلف

نمایی زیبا از مسجد نصیرالملک در شیراز

قاب خانوادگی و جدید الناز حبیبی پربازدید شد

دروازه بان تیم ملی فوتسال: امیدوام برای سومین‌بار در آسیا قهرمان شویم

پیشنهاد اغوا کننده عربستانی‌ها به دمبله

رکورد جاودانه استیو کر با گلدن استیت وریرز

ستاره فوتسال بانوان: نسل طلایی قهرمان آسیا تکرار نمی‌شود

ناگفته‌های دریپر و رون پس از فینال ایندین ولز

دو معاون جدید در باشگاه استقلال

علی منصوریان بعد از قطعی برق: روی چی حساب کردین؟ روی کله کچل من؟

والورده ثابت کرد؛ ادعای آنچلوتی درست بود

حضور برخی ملی‌پوشان و قلعه‌نویی در مراسم حراج خیرخواهانه توپ دربی 105

گریزمان به رکورد لیونل مسی رسید

خودکفایی کودکان با سبک والدگری پاندا

اولیانوف: رویکرد کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران منفی است

نرخ اقامت در کمپ های چادری کیش اعلام شد

اعلام هزینه حمل خودرو به کیش از بنادر چارک و آفتاب در آستانه نوروز 1404

اعلام نرخ بلیت شناورهای مسافربری برای نوروز 1404

حکمت/ کسى که در رمضان آمرزیده نشود، در کدام ماه آمرزیده مى شود؟

بهترین مکان برای تعطیلات بهاریِ پراگ

به جای برنج یک کم از خودمون حرف بزنیم

غم عجیب قولی که هیچ‌وقت ندادی!

پزشکیان: استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد

رئیس‌جمهور اعضای جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد

غریب آبادی: گفتگوی صریح و سازنده ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم

ارائه خدمات 24 ساعته بنادر کیش با فعالیت بیش از 30 شناور حمل خودرویی

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

ریلمی P3 با اسنپدراگون 6 نسل 4 و باتری بزرگ معرفی شد

سخنگوی دولت: قولی برای رفع فیلترینگ نداده بودم

آیا ما امت امام زمانی هستیم؟

تلاوت زیبای سوره شمس

مانتو جدید و شاد المیرا شریفی‌مقدم در ویژه برنامه تلویزیون

بخاطر عشق به جواد رضویان، شاعر شده!

یک شب خاص برای یک زندگی معمولی

وقتی مهمان برنامه وسط پخش زنده به عوامل می‌گوید راننده‌ام روزه است لطفا برایش افطاری تهیه کنید

تمرین المیرا شریفی مقدم و ابراهیم شفیعی برای شرکت در مسابقه محله

پدر جدو‌آبادش رو درآورد

مجوز یک جشن اورژانسی

شجاعیان: روانخواه می‌تواند در خارج از ایران هم موفق باشد!

شجاعیان: کم لطفی هوادران باعث شد نکونام برود!

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون دوچرخه‌سواری

فشار شدید روی امباپه

برگزاری جلسه فنی تیم ملی ایران با اضافه شدن 9 بازیکن

تاریخ بازی معوقه بارسا اعلام شد

آموزش ساخت شمع گل بابونه

فلاحت پیشه: ایران باید مستقل از چین و روسیه موضع هسته‌ای بگیرد

رنگ‌ها و قیمت گلکسی S25 اج فاش شد؛ معرفی کامل در فروردین‌ماه

10 روز تا رونمایی پوکو F7 اولترا و F7 پرو؛ رندرهای رسمی فاش شدند