سیستم شناسایی سرقت اندروید 15 کاربران را سارق تشخیص میدهد!
فناوری
بزرگنمايي:
آریا جوان - تکفارس / سیستم شناسایی سرقت در اندروید 15 اخیراً توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. اما حالا گزارشهایی منتشر شده که نشان میدهند این ویژگی به طور مکرر بدون وقوع سرقت فعال میشود و تبدیل به مشکل بزرگی برای کاربران این سیستمعامل شده است.
این ویژگی که به عنوان بخشی از تلاشهای گستردهتر گوگل برای افزایش امنیت در اندروید 15 معرفی شده، از هوش مصنوعی و برخی دیگر از پارامترها برای شناسایی این که آیا گوشی از دست کاربر به زور گرفته شده است یا خیر، استفاده میکند. اگر کسی گوشی را از دست فرد بگیرد و فرار کند چه پیاده و چه سوار دوچرخه یا وسیله نقلیه باشد. این سیستم به طور خودکار گوشی را قفل میکند. قفل شناسایی سرقت حتی زمانی که دستگاه آفلاین باشد و سیمکارتی درون دستگاه نباشد نیز عمل میکند. این کار معمولاً توسط سارقان برای جلوگیری از ردیابی انجام میشود.

با این حال، کاربران در فضای مجازی گزارش دادهاند که ظاهراً این سیستم این روزها کمی بیش از حد حساس شده است. چندین نفر سناریوهایی را توصیف کردهاند که در آنها گوشیهایشان به طور غیرمنتظره قفل شدهاند، حتی اگر دستگاهها در اختیار خودشان بوده است. برخی کاربران درحالی که در اتوبوس نشسته بودند یا از محل کار خود بیرون میرفتند شاهد قفل شدن گوشی خود بودند.
بازار
![]()
یک فرد توصیف کرد که در حال دویدن در کنار خیابان بوده، تعجب کرد که دستگاهش ناگهان وسط دویدن قفل شد و چند لحظه بعد پیامی مبنی بر سرقت دریافت کرد. این کاربر به این موضوع اشاره کرد که اگرچه سیستم به درستی کار میکند اما ممکن است کمی بیش از حد حساس باشد.
در زمان منتشر شدن این قابلیت، برخی از کاربران در فضای مجازی ویدیوهایی منتشر کرده بودند که مجبور شده بودند چندین سرقت را شبیهسازی کنند تا این قفل کار کند. اما گزارشهایی که اکنون کاربران منتشر کردهاند نشان میدهد که گوگل حساسیت این قفل را افزایش داده است.
پیش از این، گوگل اعلام کرده بود که قفل تشخیص سرقت عمدتاً به شتابسنج گوشی برای حس کردن حرکات ناگهانی یا تغییرات در جهتهای مختلف تکیه دارد، که این میتواند توضیحی برای ایجاد هشدارهای اشتباهی در فعالیتهایی مانند دویدن یا رفتوآمد باشد. با وجود مشکلات، به نظر نمیرسد که بیشتر کاربران ناراحتی زیادی داشته باشند. با این حال، قفلهای ناگهانی و غیرمنتظره اگر رفع نشود ممکن است باعث ایجاد نارضایتیهای بیشتری شود و گوگل باید روی بهبود این ویژگی کار کند تا آن را قابلاعتمادتر سازد.
-
جمعه ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰:۵۷
-
۶ بازديد
-

-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1478238/