آریا جوان

آخرين مطالب

سرلشکر سلامی: اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد نگاه سیاسی

سرلشکر سلامی: اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - فارس / فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد، گفت: خود آمریکا هم در مسیر زوال است این‌ها روی زمین در حال اتفاق و بخشی از آینده‌ی ماست، باید به خدا توکل کنیم و هرچه می‌توانیم عمل کنیم.
سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به پیروزی جبهه مقاومت فلسطین و مردم غزه در برابر رژیم صهیونیستی اظهار کرد: این پیروزی فتح مبین و نصرت آشکار الهی بود که موجب سرافرازی جهان اسلام شد؛ خداوند فلسطین مظلوم را بعد از محاصره به پیروزی رساند.
وی افزود: ملاقات‌هایی که در این یک سال و نیم داشتیم غم‌انگیز بود. این مصیبت‌ها و رنج‌هایی که مردم فلسطین را آزار می‌داد قلب ما را می‌فشرد و تحمل آن برای ما سنگین بود، خداوند را بسیار سپاسگزاریم که این ماجرا با پیروزی عزیزان ما در غزه رقم خورد.

* سرلشکر سلامی: یک فراز عملیات طوفان الاقصی پوشالی بودن قدرت صهیونیست‌ها را به جهان نشان داد
سرلشکر سلامی با تاکید بر این نکته که عملیات طوفان الاقصی دو فراز داشت اظهار کرد: یک فراز آن ابتدای عملیات در 7 اکتبر بود که عنکبوتی و پوشالی بودن قدرت صهیونیست‌ها را به جهان نشان داد. این هیمنه‌ها به ظاهر عظیم ولی در باطن بسیار شکننده‌اند.وی افزود: قدرت‌های شیطانی به ظاهر بزرگ هستند، اولین کار برای اینکه این قدرت‌ها دچار شکست بشوند این است که در اذهان شکست بخورند. دومین کار این است که ذهن‌ها روشن شود و شکست‌پذیر بودن به عنوان یک واقعیت در اذهان جا بیفتد.
* صحنه نشان داد آمریکا و اسرائیل دائماً آسیب‌پذیر هستند
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اهمیت تغییر تصویر در تغییر اندازه قدرت تاکید کرد: طوفان الاقصی این تصاویر را تغییر داده، تصورات را تغییر داده، تمام تلاش رژیم برای بازگشت به تصویر قبلی بود ولی خوشبختانه حرکت صهیونیست‌ها و آمریکا مثل حرکت در یک مسیر دایره‌ای است، هرچه از شکست فاصله گرفتند به شکست نزدیک‌تر شدند؛ هرچه تلاش کردند تصویر را تغییر بدهند نتوانستند و صحنه نشان داد که دائماً آسیب‌پذیر هستند، چون این‌ها جبهه باطل‌اند و ذاتاً عناصر پیروزی را در اختیار ندارند، «ان الباطل کان زهوقا» حقیقت ذات این‌ها است.
* حقیقت مسیر آمریکا و اسرائیل شکست و زوال است
سرلشکر سلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکا شاید پیروزی‌هایی داشته باشند، اما حتما در انتهای کار شکست می‌خورند، افزود: ممکن است نوساناتی داشته باشند ولی حقیقت مسیر آنان شکست و زوال است. پیروزی‌های تاکتیکی امکان دارد شکل بگیرد ولی نصر و پیروزی استراتژیک وجود نخواهد داشت. وی گفت: غزه این واقعیت را نشان داد، یمن و لبنان این واقعیت را نشان دادند. این‌ها واقعیت‌های زنده‌ای هستند که روبروی ما قرار دارد، به ما اعتماد به نفس می‌دهد خداوند با ملت‌هایی است که صاحب قلب‌های مستحکم هستند.* هیچ نشانه‌ای از پیروزی در کلام مردم و مسئولان اسرائیلی نیستفرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه افتخار از آن کسانی است که احساس پیروزی می‌کنند، تاکید کرد: وقتی ما دو طرف صحنه را نگاه می‌کنیم اسرائیلی‌ها واضحاً احساس شکست می‌کنند در کلام مسئولان و مردم آنان هیچ نشانه‌ای از پیروزی نیست. اینکه رهبران مقاومت را ترور کردند هم برای صهیونیست‌ها پیروزی به حساب نمی‌آید بلکه شکست آن‌ها است چون رهبران مقاومت با شهادت به پیروزی رسیدند و برای همیشه زنده و جاوید ماندند.سرلشکر سلامی افزود: هیچ ملتی بدون قهرمان، بزرگ و پایدار نمی‌ماند، شهدای بزرگ برای همه مسلمان‌ها حجت‌های خدا هستند همانطور که سردار سلیمانی برای ایران شکوه جاودانه ساخته، اینها هم مسیر جاودانه ساختند. بعداً تاریخ فلسطین و لبنان را با اسامی این شهدا خواهند شناخت.
* آمریکا در مسیر زوال است
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد، افزود: خود آمریکا هم در مسیر زوال است این‌ها روی زمین در حال اتفاق است و بخشی از آینده ماست، باید به خدا توکل کنیم و هرچه می‌توانیم عمل کنیم.زیاد النخاله: عملیات وعده صادق 1 و 2 باعث افزایش روحیه جبهه مقاومت شدزیاد النخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این دیدار با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد فرماندهان عالی رتبه مقاومت از حمایت‌های سیاسی و نظامی ایران در منطقه و جهان و خنثی کردن توطئه‌های دشمن و زیاده‌خواهی آمریکا و اذنابش تقدیر کرد و افزود: این اقدامات در بالا بردن روحیه مردم فلسطین تاثیر بسزایی داشت.دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه ما تحت پرچم اسلام مجاهدت و مقاومت خواهیم کرد افزود: ما همیشه از شهدای صدر اسلام و شهدای احد یاد می‌کنیم. در راس شهدای احد حمزه سیدالشهدا قرار داشت که داغ سنگینی برای مسلمانان و پیامبر بود ولی آن شهادت بزرگ فتح مکه را در پی داشت. ما از شهادت این شهدای بزرگ مقاومت الهام فتح بزرگ را می‌گیریم.وی با اشاره به عملیات وعده صادق 1 و 2، گفت: این دو عملیات در روحیه مردم فلسطین تاثیر بسیار عالی داشت و باعث افزایش روحیه مقاومت شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1459660/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل اطلاعات کاربران را به مقامات انگلیس می دهد

داستانک/ مردی در سردخانه!

احکام استفاده از طلا برای مردان

قاچاق دارو؛ شغل دوم جناب خان!

حاتمی‌کیا: آرزو دارم مردم برای عبادت به سینما بیایند

جورج آرمیتاژ کارگردان «میامی بلوز» درگذشت

شیرین در اتاق بازجویی ساواک!

تاجر اتریشی دایه مهربان‌تر از مادرِ «جیمز باند» شد

جدایی عشاق؛ سوژه تکراری اما پرطرفدار!

اعلام سریال های ماه رمضان و عید نوروز 1404

دردسر افزایش قیمت بلیت سینما برای فروش نوروزی

دعوت FIVB از دو ایرانی به لیگ ملت‌ها

غیرمنتظره‌ترین بازیکن لیست بهترین‌های والیبال ایران

لکلرک: آماده مبارزه با مکس برای قهرمانی فرمول یک هستم

غول کوبایی صدر را از ستاره ایرانی گرفت

محک جدی امامی بعد از المپیک در آلبانی

من‌سیتی در اندیشه قطع همکاری با دی‌بروینه و گریلیش

دعوت FIVB از دو داور ایران برای قضاوت در لیگ ملت‌های 2025

مرتضی شریفی علیه بهترین بازیکن جهان!

سرمربی خیرونا: نگرانی من رئال و امباپه است

درویش: با استقلال اختلاف‌نظر نداریم

در جست‌وجوی تفکر خلاق

رهبر انقلاب در دیدار وزیر و مدیران وزارت اطلاعات: تنها راه‌حل مشکلات، پایبندی به مبانی انقلاب است

جواد لاریجانی: ترامپ نمی‌تواند فروش نفت ایران را صفر کند

تلاش دیدنی چند زنبور برای نجات رفیق‌شان از غرق شدن در آب

تیک آف و پرواز سوخو 57 در بندرعباس

الحق ملیکه همه عالم رقیه است...

بالای 40 ساله ها به این توصیه ها توجه کنند

داستانی جذاب درباره ضرب المثل تعارف آمد و نیامد دارد

دلایل احتمالی حذف برنامه «مهمانی» از نوروز 1404

سریال «آواتار: هفت پناهگاه» ساخته خواهد شد

«آخر هفته پنج ستاره‌ای» با جنیفر گارنر

ترانه شاد بندری با صدای جناب خان

چهره ها/ تیپ جوان‌پسند بهاره کیان افشار در 41سالگی

دی کاپریو تابستان یک بدلکار بدخلق می‌شود!

وقتی از دارا حیایی میخوان تیکه کلام باباش رو بگه!

کارگردان مشهور ایرانی: همدردی با مردم غزه؛ زبان مشترک سینمای ایران و مالزی است

کریستیانو رونالدو از کوره در رفت!

اولین تصمیم بزرگ پیاتزا؛ این ستاره را دعوت نمی‌کند

برگزاری انتخابات ریاست هیات فوتبال تهران با 2 نامزد

نیستلروی طرفداران لستر را ناامید کرد

درخواست سعید فتاحی از استقلال و پرسپولیس

درخشش نماینده اسنوکر ایران در قهرمانی آسیا

میرشاد ماجدی با کسب 31 رای بار دیگر رئیس هیئت فوتبال تهران شد

صعود روبلف و دریپر به فینال ATP - 500 دوحه

ستاره اینتر زیر تیغ جراحی رفت

سایت AFC: استقلال، آزمون سخت النصر در آسیا

میرشاد ماجدی رئیس هیئت فوتبال استان تهران شد

افزایش 452 درصدی تشخیص اوتیسم در بزرگ‌سالان

از شلختگی به نظم؛ راهکارهای عملی برای تربیت بچه‌های منظم