آریا جوان

آخرين مطالب

حجت کریمی و چشم‌انداز فدراسیون در 4 سال پیش رو ورزش

حجت کریمی و چشم‌انداز فدراسیون در 4 سال پیش رو
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /حجت کریمی، پدیده این دوره از انتخابات هیئت‌رئیسه از پروسه انتخاب شدنش صحبت می‌کند.
حجت کریمی را می‌توان پدیده‌ انتخابات اخیر فدراسیون فوتبال دانست. مدیرعامل سابق استقلال، بدون لابی‌گری گسترده اما با کار تشکیلاتی توانست رأی اعضای مجمع را برای عضویت در هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال جلب کند. او که چند روزی است به‌عنوان یکی از اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شده، در مراسم تودیع و معارفه مدیران سابق فدراسیون شرکت کرد و در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره فرآیند انتخابش صحبت کرد.
* روند انتخاب و نگاه کریمی به انتخابات
حجت کریمی در مورد روند ورودش به انتخابات و موفقیت در آن گفت: "با توجه به اینکه خیلی دیر برای انتخابات ثبت‌نام کردم، قبل از ورود به این فضا بررسی لازم را انجام دادم. تصورم این بود که اعضای مجمع به دنبال چهره‌های متفاوتی در این دوره هستند، به همین دلیل با اطمینان در رأی‌گیری شرکت کردم. البته رقابت بسیار فشرده بود، اما می‌دانستم که رأی خوبی می‌آورم. حتی اگر انتخاب هم نمی‌شدم، از این فرصت برای ارتباط گرفتن با مدیران اصلی فوتبال ایران و تأثیرگذاری در مسیر آینده فوتبال کشور استفاده می‌کردم."
بازار


* مقایسه فوتبال و کشتی از نگاه کریمی
کریمی که سابقه عضویت در هیئت‌رئیسه فدراسیون کشتی را نیز دارد، درباره تفاوت این دو رشته گفت: " alt="آریا جوان" width="100%" />

آریا جوان

* انتخابات فدراسیون و رقابت عابدینی
کریمی درباره روز انتخابات و رقابت عابدینی برای ریاست فدراسیون گفت: "ابتدا به هر دو کاندیدا خسته نباشید می‌گویم. در این دوره رقابت برای صندلی ریاست فدراسیون وجود داشت و آقای عابدینی هم تلاش خودش را کرد. شاید رأی زیادی نیاورد، اما همین که شجاعت حضور در این رقابت را داشت، اتفاق مثبتی بود. در کل فضای انتخابات رقابتی بود و جلسات متعددی برگزار شد که البته من در آن‌ها شرکت نکردم. با این حال، به نظرم مجمع با رأی خود نشان داد که به دنبال تغییر در نحوه اداره فوتبال است."
وی ادامه داد: "وقتی از تغییر صحبت می‌کنم، منظورم یک تغییر ملموس است. یعنی مردم بتوانند درباره آن صحبت کنند و بگویند که این هیئت‌رئیسه چه کارهایی برای فوتبال انجام داده است. این تغییرات باید مثبت باشد، باعث جذب جوانان به سمت فوتبال شود، درآمد بیشتری برای این رشته به همراه داشته باشد و در نهایت نتایج آن در تیم‌های ملی و باشگاهی دیده شود. ما از لحاظ مالی به عربستان نمی‌رسیم، اما مزیت‌هایی داریم که آن‌ها ندارند. باید تلاش کنیم تیم‌های باشگاهی را قوی‌تر کنیم، سهمیه‌های آسیایی را افزایش دهیم، درآمدزایی در فوتبال را به حداکثر برسانیم و از همه مهم‌تر، روی رشد بازیکنان در رده‌های سنی پایین تمرکز کنیم. الان یک زنگ خطر برای فوتبال ایران به صدا درآمده است، چون در رده سنی 20 تا 23 سال استعدادهای درجه‌یک کمتری نسبت به گذشته داریم، در حالی که فوتبال ایران همیشه باید تعداد زیادی لژیونر جوان داشته باشد تا پرچم کشور را در سطح بین‌المللی بالا نگه دارد."
برنامه‌های آینده پس از انتخابات
کریمی درباره برنامه شخصی‌اش پس از ورود به هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: "اجازه بدهید مدتی از حضور ما بگذرد، جلساتی برگزار کنیم و با نحوه کار در هیئت‌رئیسه آشنا شویم. بعد از آن، در چارچوب برنامه‌ای که فدراسیون فوتبال و آقای تاج تدوین کرده‌اند، ما هم سعی می‌کنیم نقش خودمان را ایفا کنیم. اگر غیر از این بود، اصلاً نباید در انتخابات شرکت می‌کردیم."
در پایان، او درباره وضعیت استقلال نیز گفت: "امیدوارم مدیران جدید باشگاه استقلال بتوانند شرایط را بهبود ببخشند. امیدوارم تیم در بازی هفته آینده به پیروزی برسد و فصل را به‌خوبی تمام کند، چون هواداران عاشق این تیم واقعاً لیاقت این را دارند. همچنین بازیکنان هم تمام تلاش خود را انجام داده‌اند و سختی‌های زیادی کشیده‌اند. امیدوارم با دست پر و یک خبر خوب از عربستان به تهران برگردند و خودشان را برای دوره بعدی این مسابقات آماده کنند."

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1465804/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راهنمای خرید صندلی‌های مدرن و شیک برای تالار

یوسی (UC) در پابجی موبایل چیست و چگونه آن را تهیه کنیم؟

نوکیا اینترنت 4G را به ماه می‌برد

باورکردنی نیست که این ها ژله خوراکی باشند!

معروف ترین اسموتی این روزهای هند

حضور یک مهمان خاص و خارق‌العاده در قسمت امشب برنامه محفل

گفتگوی جناب خان با شینا انصاری فعال محیط زیست

ستاره 19 ساله فوتبال ایران را همه می‌خواهند

مربی سابق پرسپولیس گزینه هدایت شهرداری آستارا

منتظر یک بازی پرگل در لیگ برتر باشید!

نسل جدید پرسپولیس در سکوت قد می‌کشد!

ستاره ذوب‌آهن در آب‌نمک برای بازی استقلال

برانکو چهارمین گلزن برتر جهان را کنار گذاشت!

کوناته باید اخراج می‌شد، پنالتی پی‌اس‌جی سوخت!

گل دوم بایرن مونیخ نویر را مصدوم کرد!

پرسپولیس با خاطره اوت دستی پس از 19 سال در یزد!

عبدی: همه می‌گفتند شما قهرمان می‌شوید

انریکه: پیروزی لیورپول عادلانه نبود!

مربی بنفیکا: به بارسلونا می‌رویم و صعود می‌کنیم!

هری کین: سه هیچ بردیم اما لورکوزن خطرناک است!

کونسیسائو کابوس بازیکنان سنگین‌وزن‌ میلان

الیوت: با گلزنی دِینم به آلیسون را ادا کردم!

کمپانی: خوشحالیم اما الان وقت تعریف و تمجید نیست!

خوشبخت ترین بچه اونیه که والدینش اینکارو براش میکنن

عارف: وفاق ملی به معنای تحمیل نظرات حاکمیت بر ملت نیست

سخنگوی دولت: باید از اعتماد مردم بیشتر حراست کنیم

نمایش ظرافت روی پوسته تخم مرغ

اشکورات؛ سرزمین عجایب گیلان

راهکار مدیریت استرس به سبک سوسک‌ها

اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت

النصر بازیکن جدید اضافه کرد!

دستور فلیک به تیم؛ تا حد مرگ بدوید!

سولسشر: وضعیت بشیکتاش از یونایتد بدتر بود

بارسلونا دیشب دو دروازه‌بان داشت

استقلال بازی بزرگ دوست دارد!

عذرخواهی کاراگر از آفریقایی‌ها؛ اشتباه کردم!

بدشانسی نیوکسل؛ لیورپول به اولین جام نزدیک شد

اعتراض ژاکا به پنالتی بایرن؛ در لیگ برتر خطا هم نبود!

کارترون: سوال مسخره نپرسید!

آخرین آپدیت از سهمیه باشگاهی ایران در آسیا

معاون عراقچی: تحریم‌های ظالمانه آمریکا و اتحادیه اروپا باید لغو شوند

رئیس‌جمهور به شرق استان تهران رفت

نشست تخصصی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان

امضای تفاهمنامه اشتغال برای جامعه ایثارگری بین بنیاد و صمت مازندران

پنجاه و یکمین نشست هیئت امنای دانشگاه شاهد برگزار شد

سرمای کشنده کمپ چهار اورست؛ منطقه مرگ 8000 متری

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

پیام رونالدو به استقلال؛ آماده و سرپنجه‌ام!

روش‌های سریع پاک کردن لاک ناخن بدون استون

روزنامه خراسان: دست از سر رئیس جمهور بردارید!