آریا جوان

آخرين مطالب

مهندس اوحدی:

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد بنیاد شهید و امور ایثارگران

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهندس اوحدی در نشست تخصصی پژوهشگران عرصه ایثار و شهادت گفت: از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید و امور ایثارگران کمک کنند.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، ضمن تبریک میلاد پر خیر و برکت امام حسن مجتبی (ع)، گفت: میلاد امام حسن(ع) در آستانه ورود به شب‌های قدر است و این امر حکمتی الهی است تا با بهره‌گیری از کرامت امام مجتبی (ع) به شب‌های قدر ورود کنیم.
وی افزود: یکی از برکات هفته شهید، تفاهم‌نامه‌ای بود که بین بنیاد شهید و صداوسیما امضا شد این امر می‌تواند زمینه‌ساز اتفاق‌های بزرگ برای سال آینده باشد همچنین قرار است صندوقی راه‌اندازی شود تا از موضوعات پژوهشی حمایت شود. این صندوق مبنایی برای کارهای پژوهشی خواهد بود. 
مهندس اوحدی تصریح کرد: همچنین تفاهم‌نامه‌ای با حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌ جمهور امضا کردیم تا در آن به نخبه‌های جامعه ایثارگری توجه شود. جامعه ایثارگری در شرایط سخت‌تری به درجه نخبگی رسیدند و این امر می‌تواند ارزش کارهای آن‌ها را دوچندان کند. 
وی با بیان اینکه ما نیاز به آسیب‌شناسی در امر پژوهش داریم، گفت: در حوزه صنعت اگر پژوهش‌های مناسبی صورت گرفته بود گره‌های اقتصادی موجود وجود نداشت این کم‌کاری‌ها در حالی است که در آموزه‌های دینی روی امر پژوهش تأکید فراوان صورت گرفته است. امام حسین (ع) می‌فرماید ورود به بطن موضوعات علمی و عقلی موجب شکوفایی و برنامه‌ریزی می‌شود. 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: سال 1440 جمعیت ایران به 45 میلیون نفر خواهد رسید! این هشداری بسیار جدی است زیرا نشان می‌دهد در امر فرزندآوری موفق نبوده‌ایم در چنین شرایطی پژوهش است که می‌تواند راهکاری مناسب برای رهایی از وضعیت موجود فراهم آورد درباره اهمیت پژوهش به حدیثی دیگر از حضرت علی (ع) اشاره می‌کنم. ایشان می‌فرمایند؛ هر تلاشی اگر مبنایش پژوهش نبود به نتیجه نمی‌رسید. 
وی با اشاره به اینکه از دل پژوهش به برنامه‌ریزی و شناخت خواهیم رسید، اظهار کرد: اگر پژوهش وجود نداشته باشد بسیاری از کارها و برنامه‌ریزی‌ها مانایی نخواهد داشت. بنیاد شهید همیشه تلاش کرده در امر پژوهش نهایت تلاش خود را کند ما برای اولین بار به صورت برخط شرایطی فراهم آوردیم تا 65هزار نفر از خانواده شهدا با رئیس‌جمهور دیدار داشته باشند. 
مهندس اوحدی با بیان اینکه پیرامون مدافعان حرم باید پژوهش صورت گیرد، گفت: نسبت به مدافعان حرم، پژوهش‌های لازم صورت گیرد تا مردم بدانند با عوض شدن نظام سیاسی هیچ چیز از ارزش‌های شهدای مدافع حرم کم نشده است. 
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در آستانه شب‌های قدر باید به موضوعات علمی توجه ویژه شود، بیان کرد: در شب‌های قدر تنها گریه کردن ثواب ندارد بلکه کسب علم نیز در این شب‌ها بسیار ارزشمند است. این امر نشان از اهمیت پژوهش و علم در اسلام دارد در این راستا برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر پایه پژوهش شکل گیرد تا تصمیمات گرفته‌شده بدون هدف نباشد. 
معاون رییس‌جمهور با تأکید بر اینکه هر توسعه‌ای بر پایه پژوهش شکل می‌گیرد، گفت: از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند البته بنیاد شهید نیز تصمیم دارد در برج فناوری که به زودی شروع به کار می‌کند اتاقی به عنوان دفتر پژوهش راه‌اندازی کند. 
وی در خاتمه سخنانش گفت: در دوران کرونا ایران از موفق‌ترین کشورهایی بود که با این بیماری مقابله کرد زیرا به شهدای کرونا نگاهی ارزشمند شده بود. در دوران کرونا هم شهدای بسیاری داشتیم و یکی از آنها شهید مهدی وریجی است که خود فرزند شهید دفاع مقدس بوده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471204/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت

معبد Prambanan مجموعه ای از معابد باستانی هندو

چپ کردن کامیون ها در طوفان

منم نمی خوام باهات ازدواج کنم

دو هفته برای تصمیم‌گیری نهایی آنچلوتی

جهانبخش با توپ پر به اردوی تیم ملی آمد

صحبت‌های امیر قلعه‌نویی در مراسم حراج خیرخواهانه توپ دربی 105

موضع شفاف علیه دانشگر، یزدانی و کاپیتان!

خبر خوب؛ اعلام جنگ برانکو به عربستان!

موسیالا همه را در آلمان غافلگیر کرد

برونو در کنار بکام، گیگز و کانتونا!

نگاهی به کروات‌های فوتبال ایران؛ ایچ‌های کم ادعا و درآمدزا

بوکس به المپیک 2028 بازگشت

پرسپولیس اولین باشگاه 10 میلیونی ایران

برگزاری 3 هفته آخر لیگ در پایان هفته؛ شروع فصل جدید از مرداد

سبزه ی جعبه کادو، با تخم شاهی

عارف: با دیپلماسی فرهنگی توطئه ایران هراسی را خنثی کنیم

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن

گروسی دیدار با معاون عراقچی را به‌ موقع خواند

امضای تفاهم‌نامه بهره‌برداری از بنای تاریخی کیش به‌عنوان موزه و گالری آثار هنری

«دی‌برند» پوسته‌ها و قاب‌های شفاف گلکسی S25 اج را به‌نمایش گذاشت

مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت

گلچینی از پرش های مختلف

نمایی زیبا از مسجد نصیرالملک در شیراز

قاب خانوادگی و جدید الناز حبیبی پربازدید شد

دروازه بان تیم ملی فوتسال: امیدوام برای سومین‌بار در آسیا قهرمان شویم

پیشنهاد اغوا کننده عربستانی‌ها به دمبله

رکورد جاودانه استیو کر با گلدن استیت وریرز

ستاره فوتسال بانوان: نسل طلایی قهرمان آسیا تکرار نمی‌شود

ناگفته‌های دریپر و رون پس از فینال ایندین ولز

دو معاون جدید در باشگاه استقلال

علی منصوریان بعد از قطعی برق: روی چی حساب کردین؟ روی کله کچل من؟

والورده ثابت کرد؛ ادعای آنچلوتی درست بود

حضور برخی ملی‌پوشان و قلعه‌نویی در مراسم حراج خیرخواهانه توپ دربی 105

گریزمان به رکورد لیونل مسی رسید

خودکفایی کودکان با سبک والدگری پاندا

اولیانوف: رویکرد کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران منفی است

نرخ اقامت در کمپ های چادری کیش اعلام شد

اعلام هزینه حمل خودرو به کیش از بنادر چارک و آفتاب در آستانه نوروز 1404

اعلام نرخ بلیت شناورهای مسافربری برای نوروز 1404

حکمت/ کسى که در رمضان آمرزیده نشود، در کدام ماه آمرزیده مى شود؟

بهترین مکان برای تعطیلات بهاریِ پراگ

به جای برنج یک کم از خودمون حرف بزنیم

غم عجیب قولی که هیچ‌وقت ندادی!

پزشکیان: استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد

رئیس‌جمهور اعضای جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد

غریب آبادی: گفتگوی صریح و سازنده ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم

ارائه خدمات 24 ساعته بنادر کیش با فعالیت بیش از 30 شناور حمل خودرویی

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

ریلمی P3 با اسنپدراگون 6 نسل 4 و باتری بزرگ معرفی شد